Sayfa 676/1527 İlkİlk ... 1765766266666746756766776786867267761176 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Geçmişte iyi para kazandım sasa'dan. ama şu anda bana göre uzun vadeye kaldı beklentileri, o yüzden sattım.
    Bende kazandım sasa sayesinde zarar etmedim en kötü zamamda bile.Nerdeyse satma durumumdayım suan.10 ları görürmüyüz sence

2.  Alıntı Originally Posted by alabanda Yazıyı Oku
    Bende sasa halenn duruyor. Ondada ümit yok galiba eski sasa değil.
    Elinizdeyse ümidinizi yitirmeyin, malum bizim borsamızda beklentisi olmayan hisseler bile çok kazandırıyor. Hissenin başındaki ağalar neyi isterse hisse oraya gidiyor. Hiç beklenmedik anda sürpriz ataklar neden olmasın...
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Elinizdeyse ümidinizi yitirmeyin, malum bizim borsamızda beklentisi olmayan hisseler bile çok kazandırıyor. Hissenin başındaki ağalar neyi isterse hisse oraya gidiyor. Hiç beklenmedik anda sürpriz ataklar neden olmasın...
    Sasa maliyetim sıfır. İpekten yakalandım 571 düşürdüm maliyeti şimdi para kalmadı satıp sasayı bundamı maliyet düşürsem diyorum kötü yakalandım

Alıntı Originally Posted by alabanda Yazıyı Oku
    Bende sasa halenn duruyor. Ondada ümit yok galiba eski sasa değil.
    Aylık sistemde dip oluşumu içinde, bir kaç ay ister..(Ereğli gibi...)....12 Aylık bilançosu bir gelsin de...

5.  Alıntı Originally Posted by mornek Yazıyı Oku
    Ipman hocam kozaa kozal pastası paylaşabilir misiniz? Teşekkürler

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Aylık sistemde dip oluşumu içinde, bir kaç ay ister...12 Aylık bilançosu bir gelsin de...
    Saol hocam senelerdir taşıyorum 1 kaç ay hiç bişey

7.  Alıntı Originally Posted by alabanda Yazıyı Oku
    Sasa maliyetim sıfır. İpekten yakalandım 571 düşürdüm maliyeti şimdi para kalmadı satıp sasayı bundamı maliyet düşürsem diyorum kötü yakalandım
    şu anda pek çok hissede çoğu kişi aynı durumda. ben maliyet düşürmeye dönük alım yapmıyorum. çünkü piyasalar çok flu görünüyor. Tahminde bulunmak mümkün değil.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

8. Kozaldaki hareket altın dan...
    1319 USD

Sayfa 676/1527 İlkİlk ... 1765766266666746756766776786867267761176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •