Sayfa 699/1527 İlkİlk ... 1995996496896976986997007017097497991199 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: Ortaya Karışık

aman arkadaşlar,a gurubu hisseler illaki gördüğü fiyatı batmadıktan sonra görür.
    ama küçük hisselerde o fiyatları göremeyeceği gibi batma riski taşıyan tavan tavan giden hisseler var.
    kesinlikle spekülatif hisselere girmenizi önermem.

Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    Bu grafiği gördükten sonra kendime şöyle diyorum:"Senin bildiğin borsayı s.k.yim.."
    Bunu göremedikten sonra borsa benim neyime...
    Şimdi angut gibi bekle de maliyetine gelsin, geçsin,para kazan....
    Sen.. ben.... biz.... bizler azınlık degil çoğunluğuz...... borsa biziz.... biz borsanin kıymetlisiyiz......
    O yüzden kendine haksızlık etme

3.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    THYAO
    SIKIŞMA ALANI DEVAM EDİYOR
    15 ÜZERİNE ATIP KALICI OLMALI
    14,20 ALTINDA DURULMAMALI
    Cok kiymetlisiniz,bilginiz disinda görgünüz ve tevazunuz.Hicbir istegi yanitsiz birakmamaniz takdire sayan...emeginize saglik

"Mal mülk yalan biraz da sen oyalan"

4.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    Böyle giderse hocam dediğiniz gibi bende c d grubu hisseler é geçicem en azından bunlar kadar kaybetmeyiz saglam diye girdik skti batırdı girtlaga kadar zarar en azından spekulatif dediğiniz gibi iki gün taban yapsa 3 gün tavan çekiyor en azından tavan görmüş oluruz bunlarda tabanı zaten bize yaşattilar 1 ayda
    Aman ortak sakin çıkış yolu arayıp bakınıyorum ben sen bana bakma. Küçük miktarlarla deniyorum şimdilik. Bu tarz kağıtlarda da uzaya çıkmış kağıtlara bakmıyorum dipte olan kağıtları inceliyorum.

2 yıldır girip çıktım ama kozaalardayım bu grup çok adi, çok acımasız ama bağımlılık yapıyor. Düşse de geri aldığın noktaya geleceğini biliyorsun. Ve düşmesi için neden sayabiliyorsun. Dediğim gibi aselsana thyye ve kardemire geçtim bunlardan göya daha az oynak daha sağlam kağıtlar ve sağlam dirençlerini de kırmışlardı. Ulan noldu da bir haftada %15 düşüyorsun. Ben aldım bu sağlam dediğim kağıtlar göya endeksle paralel seyretmesini beklediğim kağıtlar dibe doğru çakılmaya başladı ve nedeni de belli değil gel de kafayı yeme.

O yüzden bizim borsada her yer asansör, her yer kumarhane onu anladım. Şu 2 yıldır da reelde para kazanan olmadığını/çok az olduğunu düşünüyorum. Keşke hiç bulaşmasaydım diyorum kendime.

Kozalarda ise geç anladım ama 6 aylık periodlarla kağıt taşıyıp trade yapmak gerekiyor. 5,xx lere düştümü alacan 7,xx leri gördümü satacan. Buna rağmen 6,xx’ten yine biraz mallandım Bunların mahkeme bitmeden hakettiği yere geleceği yok, çok duygusal yaklaştık hepimiz hata ettik. Bu a.. kodumun mahkemesi de bence daha çok sürecek ve hep dalgalı olacak buralar.

5. http://i.hizliresim.com/lqQ8DJ.jpg

Sn.loruhlano Hocam ,
    Bu sizinde üye olduğunuzu söylediğiniz site,isabetli işlemler yaptırmış çoğunlukla...
    İnşallah ,siz de iyi kazanırsınız.

6.  Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    Aman ortak sakin çıkış yolu arayıp bakınıyorum ben sen bana bakma. Küçük miktarlarla deniyorum şimdilik. Bu tarz kağıtlarda da uzaya çıkmış kağıtlara bakmıyorum dipte olan kağıtları inceliyorum.

2 yıldır girip çıktım ama kozaalardayım bu grup çok adi, çok acımasız ama bağımlılık yapıyor. Düşse de geri aldığın noktaya geleceğini biliyorsun. Ve düşmesi için neden sayabiliyorsun. Dediğim gibi aselsana thyye ve kardemire geçtim bunlardan göya daha az oynak daha sağlam kağıtlar ve sağlam dirençlerini de kırmışlardı. Ulan noldu da bir haftada %15 düşüyorsun. Ben aldım bu sağlam dediğim kağıtlar göya endeksle paralel seyretmesini beklediğim kağıtlar dibe doğru çakılmaya başladı ve nedeni de belli değil gel de kafayı yeme.

O yüzden bizim borsada her yer asansör, her yer kumarhane onu anladım. Şu 2 yıldır da reelde para kazanan olmadığını/çok az olduğunu düşünüyorum. Keşke hiç bulaşmasaydım diyorum kendime.

Kozalarda ise geç anladım ama 6 aylık periodlarla kağıt taşıyıp trade yapmak gerekiyor. 5,xx lere düştümü alacan 7,xx leri gördümü satacan. Buna rağmen 6,xx’ten yine biraz mallandım Bunların mahkeme bitmeden hakettiği yere geleceği yok, çok duygusal yaklaştık hepimiz hata ettik. Bu a.. kodumun mahkemesi de bence daha çok sürecek ve hep dalgalı olacak buralar.
    Yaw o değil de hanımla bile tartıştık o bile öğrendi bu amk borsasini bir ben ogrenemedim sen hâlâ o hissede misin bekle bekle nereye kadar diyor başka hisse yok mu bu borsa da diyor kâra geçtin mi sat diyor nasılsa düşüyor gene alırsın dedi ama nerde o gt bizde ya giderse

7. Deniz hocam selam rica etsem pekgy Peker grafik yorum yaparmisiniz teş. Eder

8.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    ASUZU

5,89-7,62 DÖRTGENİNDE GİDİP GELİYOR
    5,89 STOPLU TAKİP EDİLEBİLİR
    Emeğine ellerine sağlık deniz bey

Tşk.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 699/1527 İlkİlk ... 1995996496896976986997007017097497991199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •