Aman ortak sakin çıkış yolu arayıp bakınıyorum ben sen bana bakma. Küçük miktarlarla deniyorum şimdilik. Bu tarz kağıtlarda da uzaya çıkmış kağıtlara bakmıyorum dipte olan kağıtları inceliyorum.
2 yıldır girip çıktım ama kozaalardayım bu grup çok adi, çok acımasız ama bağımlılık yapıyor. Düşse de geri aldığın noktaya geleceğini biliyorsun. Ve düşmesi için neden sayabiliyorsun. Dediğim gibi aselsana thyye ve kardemire geçtim bunlardan göya daha az oynak daha sağlam kağıtlar ve sağlam dirençlerini de kırmışlardı. Ulan noldu da bir haftada %15 düşüyorsun. Ben aldım bu sağlam dediğim kağıtlar göya endeksle paralel seyretmesini beklediğim kağıtlar dibe doğru çakılmaya başladı ve nedeni de belli değil gel de kafayı yeme.
O yüzden bizim borsada her yer asansör, her yer kumarhane onu anladım. Şu 2 yıldır da reelde para kazanan olmadığını/çok az olduğunu düşünüyorum. Keşke hiç bulaşmasaydım diyorum kendime.
Kozalarda ise geç anladım ama 6 aylık periodlarla kağıt taşıyıp trade yapmak gerekiyor. 5,xx lere düştümü alacan 7,xx leri gördümü satacan. Buna rağmen 6,xx’ten yine biraz mallandım

Bunların mahkeme bitmeden hakettiği yere geleceği yok, çok duygusal yaklaştık hepimiz hata ettik. Bu a.. kodumun mahkemesi de bence daha çok sürecek ve hep dalgalı olacak buralar.
Yer İmleri