Sayfa 700/1527 İlkİlk ... 2006006506906986997007017027107508001200 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. Rica etsem pstdc grafigine de bakabilirmisiniz teknik olarak hedefleri nelerdir orta ve uzun vade de

2.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    Yaw o değil de hanımla bile tartıştık o bile öğrendi bu amk borsasini bir ben ogrenemedim sen hâlâ o hissede misin bekle bekle nereye kadar diyor başka hisse yok mu bu borsa da diyor kâra geçtin mi sat diyor nasılsa düşüyor gene alırsın dedi ama nerde o gt bizde ya giderse
    Ben de ucuz diye yıllar önce egeen toplamaya başlamıştım. Tam 15 yıl boyunca hanımın bütün dırdırına rağmen elime geçen ikramiye prim ne varsa bu kağıda yatırdım. Aldığım temettülerle elimdekiler neredeyse bedavaya geldi. Hiç unutmuyorum 2011 yılı gibi kağıt önce 42 ordan 60 il rakamlara geldi. Biz hanımla her gün kavga sat sat..ortalama 62 TL den elimde ne varsa sattım. Bayağı bir paramız olmuştu ama şimdi o benden daha çok dövünüyor. 2011 den beri çok yüksek temettü ve senet bir ara 400 küsurları gördü. Diyeceğim o ki fazla hanım sözü dinlemeyin. Bizim doktor arkadaşın hanımı için şöyle bir lafı vardı. Tıp fakültesini ben okudum bizim karı doktor çıktı. Ben 59 yaşındayım borsanın faaliyete geçtiği yıldan buyana işin içindeyim. Al satla çok para kazanılmıyor arkadaşlar. Çok fazla ekrana bakmak insana hata yaptırıyor sağlıklı karar vermeni engelliyor. Analizinize güveniyorsanız inandığınız kağıtta önünde sonunda kazanan siz olacaksınız.

3. denizkiraz42 hocam,alcar bakabilirmisiniz.

4. bu hafta önemli verilerin gelceği bir hafta.. piyasanın yönü gelecek verilerle belirlenecektir..

https://www.yatirimdialog.com/EkonomikTakvim.aspx

5. kozalı 12 den aldım ilk defe 19-22-49 bunlar toplama fiyatlarım..
    Şu son düşüş çok stres yaptı
    Eski dik duruşum ve cesaretim kalmadı..
    Çok kararsızım..

6.  Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    Bu grafiği gördükten sonra kendime şöyle diyorum:"Senin bildiğin borsayı s.k.yim.."
    Bunu göremedikten sonra borsa benim neyime...
    Şimdi angut gibi bekle de maliyetine gelsin, geçsin,para kazan....
    Hocam beyerin beteri var. Mesela ben bu grafigi takip ediyordum ve dusus onayini da gordum ama genede satmadim. Adini sen koy artik...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by hizir32 Yazıyı Oku
    kozalı 12 den aldım ilk defe 19-22-49 bunlar toplama fiyatlarım..
    Şu son düşüş çok stres yaptı
    Eski dik duruşum ve cesaretim kalmadı..
    Çok kararsızım..
    Hocam derdin bu olsun millet zararda sen bu kar ı beğenmiyorsun ) sat gitsin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    bu hafta önemli verilerin gelceği bir hafta.. piyasanın yönü gelecek verilerle belirlenecektir..

https://www.yatirimdialog.com/EkonomikTakvim.aspx
    veriler piyasayı aşağı götürecek cinsten olursa FED devreye girer, geri kaldırmaya çalışırlar

Sayfa 700/1527 İlkİlk ... 2006006506906986997007017027107508001200 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •