-
Bende cimsa yerine adana tutuyorum ihracati iyi borcu yok firsatlari kacirmayacagini dusunuyorum ben borusan kordsa ve trakyacami da cikardim yaklasik %13 karla borusan ileve isdemiri beraber tutmak istemedim demir celik sektorunu teke indirdim kordsanin sabanci olmasi sisecamdan ve sirketlerinden uzak durma karari aldim sebebi ise devlet chp hisselerine el koyarsa sonu kozalar gibi olur az degerlense bile devletin temettu odeyecegini dusunmemem
Bu kriz ortamini en iyi koc ve oyak gurubunun yonettigini dusunuyorum
Porfoyde arcelik vardi 70 adet 18.11 den sattim duzetme yapar diye yapmadi en kisa surede sattigim fiyaylara gelirse alirim su an porfoyum
1Isdemir
2Adana
3Petkim
4Konfurt
5Kafein
6Deva
+arcelik olacak niye bunlar derseniz kendimce oranlama yaptim 3 de 2 sini ilk 3 saglam sirkete ayirdim 3 de 1 de buyume potansiyeli oldugunu dusundugum son 3 e ayirdim bunlara birde arceligi ekliyecem inşallah bunlar sahsi dusuncemdir yatirim tavsiyesi degildir
-
Sabancidan neden uzak duriyorsin derseniz cimsa yunsa korda enerjisa hepsinin borcu cok yuksek hazirliksiz yakalndiklarini dusunuyorum en bariz 2 ornek var akbank bedelli yapti cimsa ozsermayesi kadar borcu var ya bedelli yapacak ya da varlik satacak gibi duruyor varlik satisinda da ucuz gibi duran hisse aslinda su an normal degerindedir cunku ozsermayesi eriyecek bunlar kendi dusuncelerimdir uzman degilim tam terside olabilir sirletler alir basini gider
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri