Sayfa 838/1527 İlkİlk ... 3387387888288368378388398408488889381338 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 6,697 - 6,704 arası.

Konu: Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Son 4-5 gündür hep tam ters yönde hareket ediyorlar.. yerlilerin işi.. bi ona bi ona [emoji6]
    Yarın 15 şubat Cuma ...Şubatın yarısı bitiyor....belki bir şeyler daha biter, istatistiklere ihanet olmazsa..

2.  Alıntı Originally Posted by ongunesa Yazıyı Oku
    trkcm pasta atabilirmisiniz arkadaşlar.

Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    demin yukarıda yazdığım cümle !! '' üstadların çoğunu yazdıkları hisseyi almıyayım diye takip ediyorum...'' bu cümlelere bu ortamda gerek var mı SYN.akadian....tamam ben yanlış anladdımmmm...biri doğrusunu anlatsın bakalım...hani bir laf var bu ona döndü...hırsızın hiç mi suçu yok...yazmayacak sınnnnn arkadaşım ...yada yazarsan cevabı gelir...dimi... hepimiz yetişkin insanlarsak dlimizin kemiği olacak dimi syglar....
    kaygan iyi insandır,tanımadığın için kardeşim,borsa düşerken hepimiz sinir oluruz.

4.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    kaygan iyi insandır,tanımadığın için kardeşim,borsa düşerken hepimiz sinir oluruz.
    kimbilir daha kaç ay bu sinirle yaşıcaz sanki hiç bu kabus bitmicek gibi geliyor

5.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Hassasiyetinizi anlıyorum. Bahsettiğiniz kişi de anlamıştır. Sorun yok bence. Üslup önemli haklısınız. Konuyu kapatabiliriz bence. Paylaşımlara herkes devam edebilir.

Sent from my iPhone
    ok ...ben size saygı duyuyor.. ve konuyu kapatıyorum...syn akadian...gerçekten burayı seviyor ve bir aile ortamı gibi görmüyorsam ahlaksız olayım... ama dedim ya gerek yok...neyse daha fazla uzatmayılım....

7.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    kimbilir daha kaç ay bu sinirle yaşıcaz sanki hiç bu kabus bitmicek gibi geliyor
    stres yapma kardeş rahat ol. Ben bu adamların nasıl bu kadar gerizekalı olduklarına şaşırıyorum. Şu kağıdı biraz daha şuralarda tutsunlar istiyorum ki biraz alım yapalım elimize geçenle. ytd

8.  Alıntı Originally Posted by coming_soon Yazıyı Oku
    stres yapma kardeş rahat ol. Ben bu adamların nasıl bu kadar gerizekalı olduklarına şaşırıyorum. Şu kağıdı biraz daha şuralarda tutsunlar istiyorum ki biraz alım yapalım elimize geçenle. ytd
    hocam inan nakit olsa burlardan dalmıştım bide salak gibi 7.50 den full girdim

Sayfa 838/1527 İlkİlk ... 3387387888288368378388398408488889381338 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •