Sayfa 190/597 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Eğerki bu ihracatı Batı söke yapsaydı ki üretici firma anladığım kadarı ile Batı söke.
    Batı çimin cirosu bu yurt dışı satışı kadar(155,6 milyon tl )eksikilmiş olacaktı.(doğrumdur?)

YTD
    bir kısmını kendisi y.dışı yapmış olabilir.ticari mal satış maliyeti 98,566 sökenin ihracatıdır.(batı mali tablosu)
    ytd.

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Batı söke
    YURTDIŞI SATIŞLAR 6.640.020,60

YTD
     Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    bir kısmını kendisi y.dışı yapmış olabilir.ticari mal satış maliyeti 98,566 sökenin ihracatıdır.(batı mali tablosu)
    ytd.
    Batı sökenin bilançoda görünen ihracat rakamı yukarıdaki gibidir.

3.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Onlar patron sevdalısıdeğil,benim derdim bu kadar rezil yönetim zaafiyeti gösteren patron ve onun bu yaptıklarına rağmen hala onları yere göğe sığdıramayanlarla
    Ytd
    Benim anlamadığımda o kadar net herşeyi yazmama rağmen bu tahtadaki manipülasyonları yapanlara ve buradaki yancılarına senin olan sevgin ve muhabbetin.Tozkondurmaman bak hazır al-sata da başlamışsın bundan sonra daha mutlu mesut geçinip gidersiniz.Bakalım ne zaman çark edicen göreceğiz 10 lirada pabuç gibi dil vardı belli ki hala ders almamışsın şimdi de pabuç gibi.Ama ben aynı hatayı iki kez yapmam.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Batı sökenin bilançoda görünen ihracat rakamı yukarıdaki gibidir.
    kardeşim söke batıya satıyor batı yurt dışına. sökenin satışı batının maliyeti oluyor. tic.mal maliyetin de. söke batıya satışı yurt içi satış içinde.
    ytd.
    Saygılar,

Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    kardeşim söke batıya satıyor batı yurt dışına. sökenin satışı batının maliyeti oluyor. tic.mal maliyetin de. söke batıya satışı yurt içi satış içinde.
    ytd.
    Saygılar,
    Açıklamanız için teşekkür edreim
    Aslında bu ihracat Sökeden yapılsa idi Batı çimin cirosu bu rakam kadar eksilecekti.
    Ekspinos adlı arkadaş batı çimin ciro artışını başaralı bulup ciro için takdir beklemişti neden takdir bekledi anlayamadım?

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Açıklamanız için teşekkür edreim
    Aslında bu ihracat Sökeden yapılsa idi Batı çimin cirosu bu rakam kadar eksilecekti.
    Ekspinos adlı arkadaş batı çimin ciro artışını başaralı bulup ciro için takdir beklemişti neden takdir bekledi anlayamadım?

YTD
    Batı Çim bu ürünleri Söke'den değil de Möke'den alıp yapsaydı bu ciroyu o zaman takdir edecek miydiniz ?

7. Batıçim söke' den aldığını % kaç karla satıyordur.?(155,630 ihracat yapıp, söke' den 98,566 alıyorsa vay sökedeki yatırımcıya
    vay....yandı....
    ytd.
    Saygılar,

Alıntı Originally Posted by YusufYeksan Yazıyı Oku
    Batı Çim bu ürünleri Söke'den değil de Möke'den alıp yapsaydı bu ciroyu o zaman takdir edecek miydiniz ?
    Möke sizin firma mı?

Sayfa 190/597 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •