Sayfa 75/195 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

1.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Evet
    Ama 801 den geçtim buna en yüksek kim veriyorsa oraya gidiyoruz
    En yükseği bulmak zor biraz fonda çünkü geçmişi baz alıyorsunuz. Birde her satışınızda stopaj kesintisinden dolayı aynı miktarda almanız zorlaşıyor eğer stopajdan fazla getiri elde edemezseniz. Söz gelimi 100 TL fiyatlı 100 adet fonunuz var. Bir ay sonra 102 TL oldu sattınız. Stopajdan sonra elinize 10180 geçti . Tekrar 100 adet fon alamazsınız elinizdeki parayla. Fon sayısı azalınca getiride düşecek bunuda göz önünde bulundurun.

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    En yükseği bulmak zor biraz fonda çünkü geçmişi baz alıyorsunuz. Birde her satışınızda stopaj kesintisinden dolayı aynı miktarda almanız zorlaşıyor eğer stopajdan fazla getiri elde edemezseniz. Söz gelimi 100 TL fiyatlı 100 adet fonunuz var. Bir ay sonra 102 TL oldu sattınız. Stopajdan sonra elinize 10180 geçti . Tekrar 100 adet fon alamazsınız elinizdeki parayla. Fon sayısı azalınca getiride düşecek bunuda göz önünde bulundurun.
    Fiyatı 4 kusur lira olunca dediğiniz olay olmuyor misal cuma aldığımı bugün sattım stopaj kesildi ama daha fazla adet alabildim getiri geldiği için üstüne.
    Sizin dediğiniz olayı 801 de yaşadım birim fiyatı daha yüksek olduğu için.

Tabiki günlük yakalamak zor ama aylık bakmak lazım anl ayın başından beridir önde.

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Fiyatı 4 kusur lira olunca dediğiniz olay olmuyor misal cuma aldığımı bugün sattım stopaj kesildi ama daha fazla adet alabildim getiri geldiği için üstüne.
    Sizin dediğiniz olayı 801 de yaşadım birim fiyatı daha yüksek olduğu için.

Tabiki günlük yakalamak zor ama aylık bakmak lazım anl ayın başından beridir önde.
    Geçmiş performansta 1 aylık 3 aylık ve 6 aylık bakıldığında farklı fonlar öne çıkıyor. O yüzden doğru karar vermek güç oluyor. Birazda şans gerekiyor tabi.

4. yarınki oranımız 24.04 işbankası

5. ANL yarınki oranımız 25,20

6. bende finans ppf aldim 6 gunluk getirisi 23.70 m.k bu faiz düşüşlerinde can suyu oldu likit fonlar.misal bugun 0.0625 yukselmis evvelki gun 0.0600 dü

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Neden sadece ALE ve ANL'yi karşılaştırıyorsunuz hocam
    BUYRUN
    Son düzenleme : NewsTR; 18-02-2019 saat: 22:42.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    BUYRUN
    Tesekurler hocam. Mevduatlardaki gibi bir tablo olmus. Fon Isimlerinde ve oranlarda duzeltme gerekiyor sanki

Sayfa 75/195 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •