Sayfa 938/1527 İlkİlk ... 43883888892893693793893994094898810381438 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 7,497 - 7,504 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. Açıkçılar alıyordur muhtemelen

merill günlükçü zaten ondan cacık olmaz aldıklarını verir gün sonu

sağlam alıcılar gelirse o zaman rahatlar artık
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

2.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    egeen sığ olmasına rahmen salmadılar.. gelecek haberi mi biliyorlar kimbilir... yada fena ucacak yada fena basacaklar... bul karayı al parayı modunda...
    bu hissede bir iş var yakında çıkar kokusu..

3. deniz ile tebden satan yine kendileri

4.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    bu hissede bir iş var yakında çıkar kokusu..
    Temettü.... Kar eden Bistteki en baba hisselerden biri...Egeen.

Borsa da şirketler ortaklarına oranına göre ortaklık payı verirler bizim İstinye piyasasında ise cebindeki alırlar.Bizde bile bile lades deriz.Egeen vb olması gerekeni yapıyor ve ortaklarına temettü veriyor.

5.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    deniz ile tebden satan yine kendileri
    dön baba dönelim...orta sahada top çevirmek diyorum buna... ama + 3,700,000 bozmalar ise iyi bir rakam....

Kaç gün ??? Yoksa SPK ya sunulacak ''konsolide kar'' bildirim formasyonu mu ???

Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    yanılıyorsam biri ltfen düzeltsin bu marry teyze aldığı amalı 2gün içinde ( 4 SEANSTA ) KUSAN BİR bayan değil mi...yada şuan başkasının adına mal mı alıyor...??? tecrübesi olan aktarırsa sevinirim...
    Sağdaki ilk 4 ile soldaki garanti hariç ilk 4 sürekli karşılıklı işlem yaparlar bilirsin hepsi citi de islem yapan gruplara çalışır.. 2 gun once unlu alima gectiginde credit nasil ve nekadar alima gecti 2 gün sonra neyaptı fiyat nereye çıkıp nereye dustu.. malumunuz.. bunlara günlükte asla inanmak doğru olmaz.. tek gerçek var bukadar kısa surede tahtayi kaldirmaz bu serefsiz citiden işlem yapan her kimse Hangi fon ise...ben bir önceki selalede mali bosaltan arrow veya ondan islem yapan grup diye düşünüyorum.. bir taraftan bosaltirken diger taraftan da baska hesaotan toplayip..son tepeye kadar sürdü.. simdi tekrar bosaltiyor ve baska yerde istifliyor.. cok buyuk parasi olan bir grup bu ama sabit citideki yabancı değil bana göre..

Sayfa 938/1527 İlkİlk ... 43883888892893693793893994094898810381438 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •