HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hele bendeki lotları almadan töbe götürmez bu paçoz spekkk (ama ben en az iki yıl buradayım ve satmaya hiçç niyetim yok:daha aşagısı için hazır olmakta fayda var ... )aşagıya geldikce yavaş yavaş toplamakta fayda var kısa vadeci ve ihtiyaç olabilecek para bağlanmaz çünkü götürmeyecek gibi
Arkadaşlar kalanlara bol kazanclar. 2.74 maliyetli kagitlarimi 2.41 den verdim. 3.900 tl zarar yazdim. Baska kağıtlardan nasibimizi arayacaz artik. Sasa aldim bir miktar bakalim. Kalanlara bol kazanclar
yatirim tavsiyesi degildir
Gecmis olsun kardeş bende zararla ciktim sanki daha düşecek hissi verdi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıdın hikayesi var, güzel ama daha spk ya bile başvurmadı. Mayısta başvurursa tahmini eylül ekim gibi sonuçlanır. Kasım ayında da tahsisliyi yapabilir. Bu aradaki süreç sancılı olabilir. Hele ki ayrılma hakkındaki fiyat ve ilk çıkışta oluşan boşlukları düşününce hissede kalıp beklemek riskli görünüyor. Buna rağmen yükselme ihtimali var mı? Olmasa beklermiydik
Satanlar inş umduğunu bulur bol kar eder. Satmayıp benim gibi bekleyenlerde mecburen sabredeceğiz.
Y.T.D.
Zaman; onu kullanmayı bilmeyenlerin katilidir.
Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Satanlarin kısmet kapısı Sonuna kadar açılsın.
değdirecek değdirecek önemli olan aşagıdan toplayabilmek . azar azar alacaksın yoksa verir ele garibim spekk .....baktı gelmiyor istediği mallar daha da basacak gelmedikce basacak sabrı ve destekleme parası olan uzun vade kazanacak ....kısa vade inanın bende bilmiyorum ne yapacak ama uzun vade güzel olacak
![]()
Burada Manipulasyonda bulunan insanlar sizin yatacak yeriniz yok.Yok Nisan Ayi, Yok Hikayesi var vs.vs... bir suru yalan dolan sirket calisanlari.Allah sizi bildigi gibi yapar umarim.
Kesinlikle Yatirim Tavsiyesi Degildir
Yer İmleri