Sayfa 387/934 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 7471 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. Selam Tengri. Dediğin gibi dernek kullanılmayan rüçhanları kendisi kullanmayacak, izahnamede bununla ilgili bir açıklama veya taahhüt göremedim. Sadece rüçhan tahtası kapandıktan sonra 2 işgünü boyunca 1 tl den az olmamak üzere birincil piyasada satışa arz edilecekler satılmayan rüçhanlar / hisseler. Hisse bölünmüş bazda 1.03 den kapattı. Eski fiyat bazında 1.03x3-2=1.09 tl eder, bu durumda "teorik" rüçhan fiyatı 1.09-1.03=6 kuruş oluyor. Eğer bölünmüş fiyat yani şu anki spot fiyat 1 tl ye inerse rüçhanların teorik değeri sıfırlanıyor. Elinde rüçhan olup da bunları kullanmayanların hakkı yanacak (elinde rüçhan olanlar bunları kullanmak zorunda değil) ve aynen yukarıda dediğim gibi bunlara karşı gelen hisseler 2 işgünü boyunca piyasada arz edilecek. Eğer talep gelmezse bunlar o zaman iptal olacaklar demektir veya da dernek kendisi alıcı olarak bunları satın alacak.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Selam Tengri. Dediğin gibi dernek kullanılmayan rüçhanları kendisi kullanmayacak, izahnamede bununla ilgili bir açıklama veya taahhüt göremedim. Sadece rüçhan tahtası kapandıktan sonra 2 işgünü boyunca 1 tl den az olmamak üzere birincil piyasada satışa arz edilecekler satılmayan rüçhanlar / hisseler. Hisse bölünmüş bazda 1.03 den kapattı. Eski fiyat bazında 1.03x3-2=1.09 tl eder, bu durumda "teorik" rüçhan fiyatı 1.09-1.03=6 kuruş oluyor. Eğer bölünmüş fiyat yani şu anki spot fiyat 1 tl ye inerse rüçhanların teorik değeri sıfırlanıyor. Elinde rüçhan olup da bunları kullanmayanların hakkı yanacak (elinde rüçhan olanlar bunları kullanmak zorunda değil) ve aynen yukarıda dediğim gibi bunlara karşı gelen hisseler 2 işgünü boyunca piyasada arz edilecek. Eğer talep gelmezse bunlar o zaman iptal olacaklar demektir veya da dernek kendisi alıcı olarak bunları satın alacak.
    Tşkler abi....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3. Hala rüçhan satıp spottan almak daha cazip

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Rüçhan nın mantığı nedir?
    (Yeni fiyatXhisse adediniz)+rüçhan satışından gelecek sermaye=Mevcut sermayeniz
    Bedelliye katılmak istemeyenler oluşan yeni fiyata karşı rüçhanlarını satarak ilk koydukları sermayelerini korusunlardır...
    Rüçhan fiyatını DİREK eksi açarak/düşürerek milletin mevcut sermayesini rüçhanlarını satarak korumasını engellemiş spek...
    Teknik olarak olmasa bile teorik olarak mecbur etmiş bedelliye milleti....
    Yanılıyormuyum TH abi....?

saygılar/başarılar
    Spek alacak kulüp alacak yok bedelliden sonra uçacak.. Yok katarlı yok Çinli ortak gelecek... Hepsi boş bence... Adamlar futbolcu maaşını ödeyecek ve borç batağı aynen devam edecek... Bir gün kurtulursam bayram edeceğim... Şu birkaç gündür iyice gerildim... Kusuruma bakmayın.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Sayın th.Sayin Tengri

Rüçhan tahtasından aldığın 10 bin adet olan ruchanlar 26.02 2019 son gün satmayarak ve bedelliye katilamazsak ruchanlar yanıyor mu ? Veya o gün mutlaka satmanız mi gerekiyor?
    Yoksa Rüçhan tahtasi kapandıktan sonra talep olursa alan oluyor mu?

Bilgilendirmenizi rica ediyorum
    Teşekkür
    Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by wolusis Yazıyı Oku
    Gereksiz, bilgisiz, amaçsız ve ky i yanlış yönlendirecek böyle bir yazıya gerek yoktu. Ne demek çöp oldu?

Madem çöp oluyor, madem ky bedelliden neden kaçmıyor o halde alanlar kim? Geri zekalılar mı? Yoksa marslılar mı? Veya turşucular mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ky uyarmama kizman asil senin amacsiz bilgisiz gereksiz yanlis yonlendirmendi. bedellinin hemen ardindan ky hisseyi satmaliydi 1.26 dan bile satip bedelli sonrasi isrrnilirse yani şimdi istediginiz kadar alabilirdiniz.uyarilarima karşın bilgisiz gereksiz ky yanilttigimi soylediniz..eger beni dikkate alip bedelli oncesi 1.20 den bile satan varsa ne mutlu bana..
    simdi bedelli oldu bitti isteğen diledigi kadar alabilir..anlatmak istediğim buydu..

7. TRABZONSPOR SPORTİF. TSPOR rüçhan . Detaylı Veriler. 0.040 fiyat . . Günlük Değişim. . -42,86%. . .

bugün bile yüzde 42,86 öpen patron var yatırımcısına bu kadar düşman başka firma görmedim ben

8.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Hisse 1.02-1.04 aralığında iken 1 tl den yeni hisse alarak halihazırda zararda olan mevcut pozisyonunuzu lot bazında 3 katına çıkarmanın mantıklı tarafı olabilir mi? Enteresan olan şey şu: Böylesine akla ziyan bir bedelliyi açıklayan yönetim; bedelliye katılımın çok düşük olacağını önceden tahmin ediyor olmalıydı. Peki, bu gerçeği bile bile böyle bir bedelli açıklamanın mantığı ne olabilir? Bu bedelli ertesinde derneğin %51 olan mevcut ortaklık payı çok daha yukarı çıkacaktır çünkü kullanılmayan rüçhanları derneğin kendisi kullanacak ve yeni hisselerin çoğunu böylece derneğin kendisi satın almış olacak. Demek ki bunların amacı bu olmalı yani derneğin şirketteki ortaklık payını mümkün olduğunca yükseltmek. Peki, bunu neden istesinler? İşte bu noktada komplo teorileri devreye girer. Siz Katar deyin ben Ruslar ötekisi Uzakdoğulular vs vs liste uzayıp gidiyor.
    Üstad reisin süsleyip püsleyip katarlilara veya benzeri ülkelere satilacak olan takimi olarak Başakşehirdir. öncelikle ismi istanbul belediye iken kasitli ismi değiştirildi.reisin her firsatta dile getirdiği cümle başakşehirin arkasindayiz sözü birilerine başaksehir sporun pazarlanmak istenildigi dedikodusunuda düşündüren faktörlerdir.yani spor hisseleri yillardir satilacak dedikodusu ile ky sömürülüyor.
    saygılar..

Sayfa 387/934 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •