Sayfa 479/808 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,102
    Hocam bakin..bilmiyorsunuz madem üfürmeyin! SPK islem bazli manipulasyon (karsilikli islemler ve havuz operasyonu ile yapay fiyat olusturma bakimindan) sorusturmasi yapacak! bu adamlar bu operasyonu en fazla atiyorum 30 hesapla yapiyordur. geriye donuk islemler ve hesap sahipleri islem bazli piyasa dolandiriciligi ( manipulasyon) bakimindan incelensin diye yazacaksiniz. bu hesap bilgilerine ben ulasabilsem zaten direk suc duyurusunu yapistiracagim. simdilik ihbarin sonucunu bekliyorum. oradan sonuc alamazsam onlar hakkinda gorevi suistimal vb. suc duyurusu yaninda bu sefer olayi savciliga intikal ettirecegim. o hesap sahiplerini bir sekilde bulacagim. o zaman da hts kayitlari ve diger baglanti arastirmalari ile olay corap sokugu gibi gelecek. siz hakkinizi aramazsaniz kimse sizin adiniza aramaz. yolunu da bedava gosteriyorum. tek yapcaginiz kovalamak!

Agyo topiginden alıntı .....(i.tarman ve avenesi ile oluşturulan şikayet )
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Hocam bakin..bilmiyorsunuz madem üfürmeyin! SPK islem bazli manipulasyon (karsilikli islemler ve havuz operasyonu ile yapay fiyat olusturma bakimindan) sorusturmasi yapacak! bu adamlar bu operasyonu en fazla atiyorum 30 hesapla yapiyordur. geriye donuk islemler ve hesap sahipleri islem bazli piyasa dolandiriciligi ( manipulasyon) bakimindan incelensin diye yazacaksiniz. bu hesap bilgilerine ben ulasabilsem zaten direk suc duyurusunu yapistiracagim. simdilik ihbarin sonucunu bekliyorum. oradan sonuc alamazsam onlar hakkinda gorevi suistimal vb. suc duyurusu yaninda bu sefer olayi savciliga intikal ettirecegim. o hesap sahiplerini bir sekilde bulacagim. o zaman da hts kayitlari ve diger baglanti arastirmalari ile olay corap sokugu gibi gelecek. siz hakkinizi aramazsaniz kimse sizin adiniza aramaz. yolunu da bedava gosteriyorum. tek yapcaginiz kovalamak!

ahhaahaha carkos birader insan bir atıf yapar....direk copy paste yani ))

Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,102
     Alıntı Originally Posted by ayay0606 Yazıyı Oku
    Eklenecek bir şey yok......[emoji4]

5. alarm çaldı: 4.330

tam alınacak seviye fakat hangi birine yetişelim...ky bir kapasitesi var!

ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,102

Buyurun iş başı yaptılar ... itibarlı iş adamları......

7. ziraat emeklilik fonu nun malını satıyor anlaşılan. ünür satar, dünür satar herkes satıyorda kim alıyor bu malı )))))
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

8.  Alıntı Originally Posted by ayay0606 Yazıyı Oku
    Canı gönülden bu işlerin lehinize sonuçlanmasını dilerim.Başka söze gerek yok.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 479/808 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •