Sayfa 404/682 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by Melekkiz Yazıyı Oku
    Parası olan ağadır buradaki herkez kazanç için burda ağa lotlarını fazlalaştırma cabasında
    şu an kimse lot fazlalaştırmak için hamlede bulunmuyor. top dolaştırıyorlar.

daha öncede belirttim gündeme gelme haberleri ile bu kadar.somut adım(meclise gelmesi) gerekiyor gaza basması için.

o haber düştüğü gün dikey kalkış yapar tahtaları fiyat gözetmeden çizerler.

y.t.d

2.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    şu an kimse lot fazlalaştırmak için hamlede bulunmuyor. top dolaştırıyorlar.

daha öncede belirttim gündeme gelme haberleri ile bu kadar.somut adım(meclise gelmesi) gerekiyor gaza basması için.

o haber düştüğü gün dikey kalkış yapar tahtaları fiyat gözetmeden çizerler.

y.t.d
    bu is siyasi bir meydan okumaya dondu

3. şimdi işbtr hissesinde parası olan istediği kadar mal toplar alabilir.yazar tavan dan çizer

işkurda da parası olan istediği kadar mal alabilir.tavana kadar dizili satışlar.

ama işatr de yaz bakalım tavan dan kaç lot alabilirsin.bir yada iki .sonraki gün satışta hisse bulamazsın.

4.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    şimdi işbtr hissesinde parası olan istediği kadar mal toplar alabilir.yazar tavan dan çizer

işkurda da parası olan istediği kadar mal alabilir.tavana kadar dizili satışlar.

ama işatr de yaz bakalım tavan dan kaç lot alabilirsin.bir yada iki .sonraki gün satışta hisse bulamazsın.
    Isb hepsine acik burdan 300 lot alip yukari yapsan satisin daha kolay olur bence isb deki potansiyel digerlerine gorw daha fazla

5. Isbtr haftaya tavan gelebilir. Cuma günkü eleman emir verip emiride silmezse tavan gelir haftaya.YTD

6.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Isb hepsine acik burdan 300 lot alip yukari yapsan satisin daha kolay olur bence isb deki potansiyel digerlerine gorw daha fazla
    anlatmak istediğim hangisinin daha değerli olduğu.

7.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    anlatmak istediğim hangisinin daha değerli olduğu.
    Sadece az olduğu için isa’nın daha değerli olduğu savı doğru değil, hikayeleri farklı, olabilecekler farklı, hukuki durumları farklı.

8. seçimlerden önce bir haber bununla beraber bir yükseliş beklemiyorum .bu iş seçim sonrasına bırakıl dı gibi geliyor.ama bu kurucularla ilgili çözüm yolu na geri dönülmemek üzere konjektur gereği girildi.gelecek günler güzel haberlere gebedir.inşallah beklentilerimizi karşılayacak müjdeler alırız...….

yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 404/682 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •