Kottan çıkamayacağını belirtiyor kottan hiç bir zaman çıkamaması demek(sonradan düzeltme: kot derken senedin mevcut kottan a grubuna alınması durumunu kastettim) hissenin derinlik kazanmayacağı, büyük fonlar tarafından satın alınmayacağı, yabancılar ve büyük Türk yatırımcılar tarafından pek rağbet görmeyeceği, derinleşemediği içinde ani ve keskin fiyat hareketlerine maruz kalabileceğinden yatırımcıya güven vermeyeceği dolayısıyla da hissenin gelecekte çok ileri gidemeyeceğine delalet eder(büyük ihtimalle) ben bu şekilde algılıyorum yanlışım yoksa kot olayını.
O nedenle dudu hocama tecrübesine güvenerek yanlış anlamayacağını bilerek sordum merak ettim. Saygılarımla.
Son düzenleme : Ekonomist2; 26-02-2019 saat: 00:51.
Hiçbir şey olmaz. Karlılık devam eder, yeni yatırım da ciroya katkı yaptıktan a grubu d grubu fark etmez. Dükkan çalışsın yeter, varsın derinlik olmasın.
Venus E2 Plus Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...
Kottan çıkma,Şirketin borsadan tamamen ayrılması ve çağrı fiyatıyla piyasada olan hisselerin şirket tarafından satın alınmasını ifade eder....Sizin dediginiz grup değiştirme..B den A geçmesi veya C ye düşmesi..Sirketin faaliyetleri,karliligi,temettü verimi derinliğin artmasında belirleyici unsurlardır..Yılda 2 kez Bist tatafından degerlendirme yapılır diye biliyorum..Işlem hacmi artmadı ve B de kaldı hisse diyelim bu süreçte..Hiç bir şey değişmez....Belki biraz daha bekletir...Aslolan şirketin iyi calışmasi ve karliliginin sürdürülmesidir..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri