Sayfa 191/417 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by uvy Yazıyı Oku
    Sn. Dudu üstad, bu tahta da Kottan çıkarma ihtimalinin kalmadığını dusunduren nedir size. Ben bunu oldukça olası bı ihtimal olarak görüyordum,özellikle piramitin ana ortağa satış yapma ihtimalini düşünerek. Sizin dediğiniz gibi olması tabi ki temennim ancak nedenini sormak isterim.
    Teknik olarak mumkun ama cok zor.
    Artik zorlastirildi kottan cikma isi, Piramit elindeki %10 u satsa bile kalan %10 u toplamak cok zor, fiyat cok yukseklere cikar..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. POLTK - Politeknik Metal

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Teknik olarak mumkun ama cok zor.
    Artik zorlastirildi kottan cikma isi, Piramit elindeki %10 u satsa bile kalan %10 u toplamak cok zor, fiyat cok yukseklere cikar..

Syg,
    Peki bu öngörünüze karşılık hisseyi elinizde tutmaya devam ediyor musunuz? Tutuyorsanız neden? Çünkü hatırlıyorum ekim ayında 80 tl civarı hedef fiyatınızın devam ettiğini söylemiştiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by Ekonomist2 Yazıyı Oku
    Peki bu öngörünüze karşılık hisseyi elinizde tutmaya devam ediyor musunuz? Tutuyorsanız neden? Çünkü hatırlıyorum ekim ayında 80 tl civarı hedef fiyatınızın devam ettiğini söylemiştiniz.
    Sn dudu nun bu öngörüsü neden hisseyi elinde tutmaması için bı neden olsun ki ? Ben anlayamadım sn Ekonomist2

4. POLTK - Politeknik Metal

Sn dudu nun bu öngörüsü neden hisseyi elinde tutmaması için bı neden olsun ki ? Ben anlayamadım sn Ekonomist2
    Kottan çıkamayacağını belirtiyor kottan hiç bir zaman çıkamaması demek(sonradan düzeltme: kot derken senedin mevcut kottan a grubuna alınması durumunu kastettim) hissenin derinlik kazanmayacağı, büyük fonlar tarafından satın alınmayacağı, yabancılar ve büyük Türk yatırımcılar tarafından pek rağbet görmeyeceği, derinleşemediği içinde ani ve keskin fiyat hareketlerine maruz kalabileceğinden yatırımcıya güven vermeyeceği dolayısıyla da hissenin gelecekte çok ileri gidemeyeceğine delalet eder(büyük ihtimalle) ben bu şekilde algılıyorum yanlışım yoksa kot olayını.

O nedenle dudu hocama tecrübesine güvenerek yanlış anlamayacağını bilerek sordum merak ettim. Saygılarımla.
    Son düzenleme : Ekonomist2; 26-02-2019 saat: 00:51.

5.  Alıntı Originally Posted by Ekonomist2 Yazıyı Oku
    Kottan çıkamayacağını belirtiyor kottan hiç bir zaman çıkamaması demek hissenin derinlik kazanmayacağı, büyük fonlar tarafından satın alınmayacağı, yabancılar ve büyük Türk yatırımcılar tarafından pek rağbet görmeyeceği dolayısıyla da hissenin gelecekte çok ileri gidemeyeceğine delalet eder(büyük ihtimalle) ben bu şekilde algılıyorum yanlışım yoksa kot olayını.

O nedenle dudu hocama tecrübesine güvenerek yanlış anlamayacağını bilerek sordum merak ettim. Saygılarımla.
    Kottan kasıt ,borsada işlem görmesi.Yani Kottan çıkarsa borsada alıp satamayiz , onu kastediyor sn dudu.
    (Yanlış anlaşılma olmaması için cevap verdim sadece, saygısızlık etmek istemem kesinlikle.)

6. POLTK - Politeknik Metal

Kottan kasıt ,borsada işlem görmesi.Yani Kottan çıkarsa borsada alıp satamayiz , onu kastediyor sn dudu.
    (Yanlış anlaşılma olmaması için cevap verdim sadece, saygısızlık etmek istemem kesinlikle.)
    Yanlış ifade ettim kusura bakmayın kot derken hissenin a grubuna alınması durumunu kastettim ben öyle algıladım da. Açıklamamı da o bağlamda yaptım hisse a grubuna çıkamazsa ne olur diye.

7. Hiçbir şey olmaz. Karlılık devam eder, yeni yatırım da ciroya katkı yaptıktan a grubu d grubu fark etmez. Dükkan çalışsın yeter, varsın derinlik olmasın.

Venus E2 Plus Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...

Alıntı Originally Posted by Ekonomist2 Yazıyı Oku
    Yanlış ifade ettim kusura bakmayın kot derken hissenin a grubuna alınması durumunu kastettim ben öyle algıladım da. Açıklamamı da o bağlamda yaptım hisse a grubuna çıkamazsa ne olur diye.
    Kottan çıkma,Şirketin borsadan tamamen ayrılması ve çağrı fiyatıyla piyasada olan hisselerin şirket tarafından satın alınmasını ifade eder....Sizin dediginiz grup değiştirme..B den A geçmesi veya C ye düşmesi..Sirketin faaliyetleri,karliligi,temettü verimi derinliğin artmasında belirleyici unsurlardır..Yılda 2 kez Bist tatafından degerlendirme yapılır diye biliyorum..Işlem hacmi artmadı ve B de kaldı hisse diyelim bu süreçte..Hiç bir şey değişmez....Belki biraz daha bekletir...Aslolan şirketin iyi calışmasi ve karliliginin sürdürülmesidir..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 191/417 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •