Sayfa 289/776 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon
Arama sonucu : 6202 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by grand2023 Yazıyı Oku
    Bence,ata menkul ün aldığı,180 bin lotu n pesindeler.
    bence kimse öyle ufak hesaplarla uğraşmaz

2.  Alıntı Originally Posted by recepkarapinar Yazıyı Oku
    bu hisse ilen oynayan o cocukları alın hisseyi *****zın bir yerine .... yapın serefsiz ediler....
    sakinligini korumalisin. bilirsin ki kurt kışı gecirirmis ama yedigi ayazida unutmazmis.bundan bir ders cikarmaliyiz

3.  Alıntı Originally Posted by Tüccar Yazıyı Oku
    bence kimse öyle ufak hesaplarla uğraşmaz
    Burası hareketleniyor ama burayıda görüyor. Amaç toplamaksa yukarı doğruda surebilir

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    sakinligini korumalisin. bilirsin ki kurt kışı gecirirmis ama yedigi ayazida unutmazmis.bundan bir ders cikarmaliyiz
    haklısın da 1 senedir bekliyoruz iste sorun orada.. anası babalı belli olmayan hisseler zarar ettiği halde gunu az da olsa kar ile kapatıyor bizim hisse de tam tersi..

5. ben 3. gun girdim.ya sen

6.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    2.31 guclu destek idi .asagiya kirmamali.
    Yha bu buraya yazilir mi 2 2 basiyor aşağı kırdırmak için[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] sende yazınca şüphe etmedim desem yalan olur psikolojiyi öğrendiler al az bir lot aldim 1.32 den ama maliyeti yüksek olanlar var nadasa çekilin unutun biraz

7. 3.21 den cok zor iki ay gecirdim. ardindan toparlandim.ama inat edip satip zarari cebime koymadim. Allah ta paraya muhtac birakmadi .bozmak zorunda kalmadim

8.  Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Yha bu buraya yazilir mi 2 2 basiyor aşağı kırdırmak için[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] sende yazınca şüphe etmedim desem yalan olur psikolojiyi öğrendiler al az bir lot aldim 1.32 den ama maliyeti yüksek olanlar var nadasa çekilin unutun biraz

eminim bu buyukler buralara bakmiyordur bile. bizdeki birkac on bin lotla ugrasmazlar.kim kimi kandirabilmistir.gozumun onunde 3.51 den 1.51 e dustu.

Sayfa 289/776 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •