Sayfa 541/999 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ilginc

sifre ve TCK ile yapilamiyorda mobil imza ile neden yapilabiliyor?

Acaba burada mantik nedir?

bu arada ben yurtdisindayim ama 3 tane operator hakki vermis telekom vodafone telsim

demekki yurtdisindan yapamayacagiz bu isi

e imza ile giris deniyor..ptt den aldigin sifre ile yapabilecegin isler sinirli ..e imzala yapilacak isler kapsamli ..e imza daha karmasik hukuki ve ciddi bir sistem....

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Benim anlamadigim hicbir belge kanit gostermeden sirf internet uzerinden benim dediklerim dogru sayilarak ikamet degistirilmesi. Yalan beyan cok basite indirgenmis sanki. Eskiden muhtarliklar vardi mahallede herkesi tanirdi
    adres degisikligi beyana tabi zaten.nufus mudurlugune gidince ben su mahalle'den sokaga tasindim diyorsun olay bitiyor.kanit manıt orda da istenmiyor. ha nüfusa gitmissin ha e imza ile yapmissin ...kaldiki yakinda tapu dairesine gidilmeden ev satilacak ...belkide basladi.

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    adres degisikligi beyana tabi zaten.nufus mudurlugune gidince ben su mahalle'den sokaga tasindim diyorsun olay bitiyor.kanit manıt orda da istenmiyor. ha nüfusa gitmissin ha e imza ile yapmissin ...kaldiki yakinda tapu dairesine gidilmeden ev satilacak ...belkide basladi.
    Gitmeden satış nasıl oluyor ? Buzdolabımı alıyoruz internetden ..
    O kadarda olmaz .Tapu dairesi dışında alım satım yoktur olmamalı .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Elinizde tapu ya da kira sözleşmesi yoksa ikamet değişikliği beyanının işleme alınabilmesi için başvuru sırasında yeni adresten bir kişiyinin bulunması gerek diye biliyorum. En azından benim tanık olduğum durumlarda işleyiş böyleydi.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

5.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    26 Şubat Salı 17:53 FED/POWELL: İŞGÜCÜ PİYASASI GÜÇLÜ, ENFLASYON YÜZDE 2'YE YAKIN - BN

26 Şubat Salı 17:51 FED/POWELL: GEREKİRSE BİLANÇO NORMALLEŞMESİNDE AYARLAMA YAPMAYA HAZIRIZ - BN

26 Şubat Salı 17:49 POWELL: 2019'DA GSYH BÜYEMİSİNİ 2018'E GÖRE DAHA YAVAŞ OLSA DA GÜÇLÜ OLACAĞINI ÖNGÖRÜYORUZ

26 Şubat Salı 17:48 FED/POWELL: FED GEÇTİĞİMİZ BİRKAÇ AYDA BAZI ÇELİŞEN İŞARETLER GÖRDÜ

26 Şubat Salı 17:48 FED/POWELL: FED GELECEKTEKİ PARA POLİTİKASI DEĞİŞİMLERİNE SABIRLI YAKLAŞIM BELİRLEYECEK
    Bunların niyeti bırak faiz artırımını faiz indirecekler ..sinyali şimdiden veriyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Elinizde tapu ya da kira sözleşmesi yoksa ikamet değişikliği beyanının işleme alınabilmesi için başvuru sırasında yeni adresten bir kişiyinin bulunması gerek diye biliyorum. En azından benim tanık olduğum durumlarda işleyiş böyleydi.
    Benim evimde kac kisi gorunuyor arada bir bakayim, killandim ben bu ise..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. akbank 170k $ temdit %3,25

kusura bakmayın geç yazdım.

Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    akbank 170k $ temdit %3,25

kusura bakmayın geç yazdım.
    4 kalmadı herhalde

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Sayfa 541/999 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •