Sayfa 21/199 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
Arama sonucu : 1587 madde; 161 - 168 arası.

Konu: USAS - Usaş yatırımlar Holding

1. Spk birlesmeyi onaylamicak onaylarsa suc isler cunku hisse degerini 0.23 cekip 0.14 lerden gozaltina goturme planlarini onaylamis olurr.. bence 1 in ustunu cekk hisseni birlesmeyi sonra yap dyecektirr ...

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Birlesmeyi spk onaylamamasi gerekir bu sartlarda onaylarsa mevzuata gore suc isler .yapmasi gereken hisseni 1 in ustune att yada usasin kasasina koy aldiklarini demesi lazim ..ytd degildir

3.  Alıntı Originally Posted by yakamoz Yazıyı Oku
    Birlesmeyi spk onaylamamasi gerekir bu sartlarda onaylarsa mevzuata gore suc isler .yapmasi gereken hisseni 1 in ustune att yada usasin kasasina koy aldiklarini demesi lazim ..ytd degildir

hocam 1 üstüne çıkar gibi göremiyorum bir türlü. hergün sadece 37-38 başka gördüğü bi yer yok. usandım ama yinede lazım olan bi parayla girmediğim için bekliyorum...

4. 0.31 deki 251 lotun biri benim
    bu arada maliyetim 0.378 civarı. umutlanmak istiyorum. ilk defa küçük çaplı bi hisse aldım.

5. Arkadaslar elinizdeki hisseleri bu fiyatlardan vermeyinn ..satmayin hissenizi
    Bu fiyattan kendileri alir kendileri satar spk kararini bekleyelimm birde icimden 16 mayis g.k ertelecekler gibi gelio mutlaka ve mutlaka kasim 2017 bekleyin gelecek nlonco zarar yazdirmak icin elinden geleni yapacaklar varsin yapsinlar kasimma kadar satmak yok bende ytd .

6.  Alıntı Originally Posted by sadıklı Yazıyı Oku
    hocam 1 üstüne çıkar gibi göremiyorum bir türlü. hergün sadece 37-38 başka gördüğü bi yer yok. usandım ama yinede lazım olan bi parayla girmediğim için bekliyorum...
    Beklemeye devam unutun hisseyi birde lazim olmayan para ohh cay demle keyfine bakk[emoji1]

7.  Alıntı Originally Posted by yakamoz Yazıyı Oku
    Arkadaslar elinizdeki hisseleri bu fiyatlardan vermeyinn ..satmayin hissenizi
    Bu fiyattan kendileri alir kendileri satar spk kararini bekleyelimm birde icimden 16 mayis g.k ertelecekler gibi gelio mutlaka ve mutlaka kasim 2017 bekleyin gelecek nlonco zarar yazdirmak icin elinden geleni yapacaklar varsin yapsinlar kasimma kadar satmak yok bende ytd .

satmıyorum hocam zaten varsın dursun. 1 tl olursa satarım yoksa beklerim
    kesinlikle yatırım tavsiyem olamaz çünkü hiç anlamam...

8. elime ihtiyaç dışı kalan paralarlada ufak ufak yine alımlar yapıyorum. fiyat alarmımıda kurdum bekliyorum. şuan anlık bakmanın çok bi manası yok.
    kesinlikle yatırım tavsiyem olamaz çünkü hiç anlamam...

Sayfa 21/199 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •