Sayfa 1174/1527 İlkİlk ... 17467410741124116411721173117411751176118412241274 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 9,385 - 9,392 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    bu topiğe arada katkı yapıyorum. ama siyasi tartışmaları,doğru bulmuyorum.burda hepimiz belli bir yaşın üstündeyiz,kimse kimsenin bu yaştan sonra fikrini değiştiremez.karşınızdaki insanın sizin beğendiğiniz parti için ne hisessediyorsanız,oda tuttuğu parti için aynı şeyleri hissetiğini unutmayın.
    sizce önemli olan a partisi b partsi mi yoksa ülkenizmi. bu kadar politize olursanız unutmayın birileri gelir bunu kaşır.
    birbirinizi yaratandan ötürü sevmek bu kadarmı zor ?
    benim hayat görüşümde renklere yer yok sayın hocam..ve geniş bir insanda olduğum söylenemez....babamdan ne gördüm se onu bilirim çocuklarıma da aynısını vermeye çalışırım kendimce...dedimya renklere yer hayatta ya siyah vardır ya beyaz...ayağımı bastım mı bir kaldırmam...ama herkesi dinlerim biri bana derse ki yanlış yapıyorsun...neden diye sorarım ona ve anlatmasını isterim.sonra kendi muhakeme yeteneğimle beraber empati içinde dahil olmak üzere kendime bakarım ...ha...la oğlum ali adam doğru söylüyor derse fikrim değişir....şimdi sadede gelecek olursak senin vermiş olduğun ana fikirde şapkamı çıkarıp önünde saygı ile revarans yapar...ve eklerim...dostum ben seni görmeden allah rızası için sevdim...syglar.....

Akbank ( http://www.akbank.com ) Ekonomik Araştırmalar Bölümü
    Tarafından Hazırlanan Günlük Bülten:
    "ABD Ticaret Temsilcisi Lightizer, ülkesinin Çin ile yürüttüğü müzakerelerin sonucunu tahmin etmek için henüz çok erken olduğunu, konunun ABD'nin bazı mallarının Çin'e ihraç edilmesinin çözüm için yeterli olmadığını, hassas konularda ilerleme kaydedilmesi gerektiğini belirtti. Lightizer'ın daha temkinli açıklamalarıyla, piyasalarda ABD-Çin müzakerelerine ilişkin son dönemde hakim olan iyimserlik bir miktar törpülemiş oldu. Çin'de bu sabah açıklanan Şubat ayı imalat sanayi beklenti endeksi ise, 49,2 ile
    50 eşik düzeyinin altında kalmaya devam etti. Endeks, üç aydır
    50’nin altında seyrediyor. 50 eşik düzeyinin altındaki seyir aylık bazda daralma eğilimine işaret ediyor. Ana endeksin zayıf eğiliminde, ihracat siparişleri alt endeksinin 45,2 düzeyine gerilemesi etkili oldu.
    Gelişmelerle bu sabah Asya hisse senedi piyasaları daha temkinli bir seyir izlerken, dolar endeksi de günlük bazda dalgalı seyrin ardından bu sabah 96,1 düzeylerinde. ABD 10 yıllık devlet tahvili getirisi ise
    %2,67 düzeylerinde.
    İngiltere’de Başbakan May’in, ülkenin AB’den ayrılmasının ertelenmesi olasılığına ikna olması, ülkede siyasi belirsizlikleri bir miktar azaltmış görünüyor. Son iki günde olumlu algılanan gelişmelerle £/$ paritesi de 1,33 düzeylerinde haftalık bazda %1,9 primli seyrediyor. Yurt dışında bugün Almanya Şubat ayı enflasyon verileri ile ABD 4. çeyrek büyüme verileri takip edilecek.
    Yurt içinde ise 2 yıl vadeli gösterge devlet tahvili faizi dün, günü sınırlı gerilemeyle %18,76 düzeyinden kapatırken, 10 yıllık devlet tahvili faizi ise %14,93 seviyesinde. $/TL is 5,32 ile ılımlı seyrini sürdürüyor. Bugün yurt içinde Ocak ayı dış ticaret dengesi ile yabancı turist girişleri verileri açıklanacak.
    Dolar, ticaret savaşları gelişmeleriyle yükseldi. Dün Fed Başkanı
    Powell bilanço küçültmenin bu yıl sonlandırılacağını, bilanço büyüklüğünün milli gelirin %16-%17’si civarında olacağını (3,2-3,4 trilton $) ve bu sürece ilişkin bir yol haritasının açıklanacağını belirtti. Fed, global dolar talebi ve ABD bankalarının rezerv ihtiyacını karşılamak için daha önce açıklanandan daha yüksek bir bilanço seviyesinisürdürecek.
    ¬/$, 1,14’ten geri çekildi 1,1375’lerde. USD/JPY, zayıf Çin verilerinin de etkisiyle hafif geriliyor 110,9’da. Gelişmekte olan ülke para birimleri ise güne hafif olumlu başlıyor. Hindistan
    Pakistan gerilimine rağmen Hint rupisinde ve zayıf Çin verilerine rağmen yuanda toparlanma görülüyor.
    ABD’de dün S&P ve Dow Jones endeksleri sınırlı düşüş gösterdi.
    Avrupa borsalarında da İtalya hariç düşüşler hakimdi Eurostoxx600 endeksi %0,3 düşerken, bankacılık endeksi %2,0 yükseliş gösterdi. Asya’da bu sabah Nikkei-225 ve Şangay borsaları hafif satıcılı işlem görüyor. "
    bir halt olacağı yok.

ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yatay bir seyirle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
    tahmin -95, ortalama tahmin ise -71 puan oldu.
    Foreks'in 41 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +450 puan olurken, en düşük beklenti -437 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan 41 analistin 14'ü pozitif, 27'si negatif açılış
    tahmininde bulundu.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
    Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

- BIST100 Açılış Anketi Sonucu

Medyan : -95
    Ortalama : -71
    Maksimum : +450
    Minimum : -437
    Katılımcı: 41[(+)14(-)27]

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey

(28/02/2019 - 09:22:58)

Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    kozaa nın hareketi herkesi şok etmiş galiba herkes sus pus. Arkadaşlarım 8,21 den 5,26 ya düşen kağıdı galiba tekrar 6,50 hop 7 hop 7,50 olsun isitiyorsunuz galiba o iş maalesef hemen öyle olmuyor.
    5,52-6,51 arasında yatay hareketler var artık. siz en iyisi kendinizi 6,51 altında her hareketi tepki olarak algılasanız nacizane daha iyi olur, boşuna beklenti içine girmemiş olursunuz.
    bugün 5 günlük üstünde kapattı en azından....
    Pastada bunun ne ifadesi degilmi hocam zaten? Ak gun icerisinde hangi taraftaydi gun sonu hangi tarafta.. satistaki ykb gun sonunda nereye kayboldu.. alistaki siralama gün sonunda nasil absurt değişti.. yerli itler 3 ay böyle devam ederler algıya.. 3 ay boyunca günlük pastaya bakip birsey anladığını zanneden de ekmeklerine yağ sürer..
    Gerel 2.50 altı kapattı ustunde takibe deger yazmistin 2.43..
    Sasa 8.50 gelsede tepkiye oynasak yazmistin 8.51 kapadı

5. 28.02.19 30dak

6.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Pastada bunun ne ifadesi degilmi hocam zaten? Ak gun icerisinde hangi taraftaydi gun sonu hangi tarafta.. satistaki ykb gun sonunda nereye kayboldu.. alistaki siralama gün sonunda nasil absurt değişti.. yerli itler 3 ay böyle devam ederler algıya.. 3 ay boyunca günlük pastaya bakip birsey anladığını zanneden de ekmeklerine yağ sürer..
    Gerel 2.50 altı kapattı ustunde takibe deger yazmistin 2.43..
    Sasa 8.50 gelsede tepkiye oynasak yazmistin 8.51 kapadı
    Üstad asuzu koptu bi denesem mi diyene kadar uçtu namussuz.

7. dün 9,70 den 1 adet vestl almıştım tam 1 lira kar var satalım mı gider mi daha )

ytd

Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    bu topiğe arada katkı yapıyorum. ama siyasi tartışmaları,doğru bulmuyorum.burda hepimiz belli bir yaşın üstündeyiz,kimse kimsenin bu yaştan sonra fikrini değiştiremez.karşınızdaki insanın sizin beğendiğiniz parti için ne hisessediyorsanız,oda tuttuğu parti için aynı şeyleri hissetiğini unutmayın.
    sizce önemli olan a partisi b partsi mi yoksa ülkenizmi. bu kadar politize olursanız unutmayın birileri gelir bunu kaşır.
    birbirinizi yaratandan ötürü sevmek bu kadarmı zor ?
    Barbaros hocam ironi yaptın heralde..Son cümle direkt bir siyasi partinin liderinin ve partisinin dini de siyasete alet ederken günlük kullandıkları slogan..[emoji1]

Ayrıca burada bizbizeyiz..burası bir hisse topiği değil..özel bir topic.. burada kural karşılıklı nezaket ve Başkanı Akadian..başka hisse topiclerinden farklıyız burada..buranin kurulma amacı ara ara gelip baskalarina kendi düşünce tarzını empoze etmeye çalışıp ayar vermeye çalışan tipler vardı.yok burda baska hisse paylasmayin.. yok bilmem ne yapmayin yazan tipler...onlar buraya bulaşamıyor artık..burada herkez bildiğini ama dogru ama yanlış paylaşır taktiri okuyanlar eder..kişinin kendi kendini taktir etmesine gerek yok..karsilikli kibarlik olduğu sürece arada kırmadan kırılmadan siyaset te konusulabilinir temponun yoğun olmadığı durumlarda.. bunda bir sakınca yok..benim fikrim tabii

Sayfa 1174/1527 İlkİlk ... 17467410741124116411721173117411751176118412241274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •