Reis senin ne kadar büyük bir lider olduğunu bu fotoğraf özetlemiş.
Alayının pusulasını şaşırtmışsın. Sayende hepsi yönlerini kaybetmiş[emoji3][emoji3][emoji3]
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Reis senin ne kadar büyük bir lider olduğunu bu fotoğraf özetlemiş.
Alayının pusulasını şaşırtmışsın. Sayende hepsi yönlerini kaybetmiş[emoji3][emoji3][emoji3]
Ne demişti 17 yıl önce. elinde 1 tane evlilik yüzüğü tüm servetim bu diye tv ekranına sallamıştı reisiniz.
Ve bugün söylenti oki. Reisiniz dünya liderler arasındaki en zengin 5 kişiden biriymiş.
Bu yüzükte ne var bir açıklasana lütfen.
Alaaddinin sihirli lambası mubarek. üfledikçe istekler karşılanıyor olsa gerek.
Sizinde dediğiniz gibi. gerçekten Reisinizin yaptığını hayal edemeyiz biz.
Yok mu bir şey söylemek isteyen ilerici aydın arkadaşlar.
Bu adam irticacı gerici yobaz idi siz büyük bir öfkeyle dile getiriyordunuz o dönemlerde.
Yav biraz tutarlı olun.
Adam yobazdı ama hırsız değilmiş, bugün bu anlaşıldı.
Siz akp'nin temsil ettiği kesimin burjuvasının yaşam tarzından memnun musunuz? Samimi bir müslüman bu kesimin gösteriş, kibir, israf dolu yaşamından rahatsız olmaz mı?
AKP iktidarının yola çıkarken bayrak yaptığı ideallerden uzaklaşarak yozlaşması, Erbakan'ı bayrak kabul eden kesimlerde bir vicdan muhasebesine yol açtı. Sonuç olarak bu kesim, dinin siyasallaştırılmasının sakıncalarını anladığı için eski radikal çizgisinden uzaklaşarak toplumu ayakta tutacak değerleri üreten her kesimle kucaklaşmanın yollarını aramaktadır. Bu arayışın yol açtığı yeni söylemler sol kesimde de karşılığını bulmakta.
Durum budur yani ortada bir çelişki yok, millet hırsızla inançlı arasında tercih yapıyor, siz hırsızı yol yabdı diye savunmaya devam edebilirsiniz ama ben bilimden başka bir şeye inanmayan birisi olmama rağmen benim değerlerime yakın söylemlere sahip saadete sempati duyabilirim. Tercihler insanın meşrebini gösterir, sözde inancını değil.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Kitapçı kardeş, halkın yarısı oy veriyor beğeniyor diye birşey yok
Akp rakıdan kumardan şurdan burdan gelen vergi gelirinin bir payını dolaylı dolaysız 20 milyon kişiye sosyal yardım kapsamında dağıtıyor ve bu kitle ile ne yazık ki bir çıkar ilişkisi içinde oylarını alıp kendi zenginlerini besleyip yine kendi iktidarını devam ettirecek her türlü dalavereyi çevirerek bu noktaya geldi. Devletten sırf emeksiz para almaya devam etmek, bedava otobüse binmek için bunlara oy veren insanlar bunları seçiyor olay bu niye seçtiklerini anlattım.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başkan dediğin böyle olurhttp://cloud.tapatalk.com/s/5c787383...1551411623.mp4
https://www.facebook.com/32281842459...9861142553317/
Unutmadık unutmayacağız
Yer İmleri