-
eger gercekten global ve gedik o 2 gundur aldiklari mali bu sekli ile verdilerse tebrikler !
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
-
Kap : TKURU.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
yukarı çekip basıyorlar
klasik spek takdiği
yıllardır böyle bu KÖR
adam kendisini geliştiremiyor
ne yapsın çapsız
-
önce 6,78 sonra 6,28
ver milletin kucağına öğleden sonra geri alacağım diye bekle
milletin canını yak
çap bu kadar işte
-
vay be
gozlerime inanamiyorum [emoji4]
galip en son tkuru da alisa gecmis, olmayan da oldu ve metro bugun 19.000 lot artida. hem de 6.3350 maliyet yapmis ağa !?
ahahaha
komediye cevirdiler isi !
Son düzenleme : hayek; 01-03-2019 saat: 17:15.
-
Sen de Galibin aldığına inandın öyle mi. Ali babacan bu şirketin sahibinin eniştesi. Sen ona bak. Ona göre pozisyon almayı düşün. Reis’e rakip olmayı düşünüyor diye dedikodular dolaşıyor . Anladın sen onu 😀
-

Originally Posted by
cigerci
Sen de Galibin aldığına inandın öyle mi. Ali babacan bu şirketin sahibinin eniştesi. Sen ona bak. Ona göre pozisyon almayı düşün. Reis�e rakip olmayı düşünüyor diye dedikodular dolaşıyor . Anladın sen onu [emoji3]
simdi soyle bir durum var !
reis galibe madik atinca ! galip karsi tarafa gecmeye karar vermis ! yoksa daha ulkeye girebilecek gibi durmuyor !
ve babacana jest baaabinda ilk adim olarak kayinbiraderinin sirketine yatirim yapmaya karar vermis [emoji4][emoji4][emoji4]
ahahahahahhah
bugun metro yatirimdan efsane hareketler vardi ! show business yani
ağam ya ! taze kuru da açikci avlayacakmis !
[emoji4][emoji4][emoji4] valla cok eglenceli bir hal aldik ! nerede o eski siyah beyaz gunler !
ama sn. cigerci ben bu metro yatirimin takasina benim mali uygun bi fiyattan koymadan benim yatirimim tamamlanmis olmaz ! sizde bunu anladiniz insallah[emoji4][emoji4]
-
TKURU Solo 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -1326130
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri