Sayfa 99/195 İlkİlk ... 4989979899100101109149 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 785 - 792 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

1.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Bu 1.094% ucret yazmis ziraat bank ztl kodlu fon bu özellikle bu aldigimiz fonun parasina yansilir demi? Mesela 1000 tl yatirirsam(alirsam ) satarken 10.94 cikiyormu bu paraDan?
    Evet

Alıntı Originally Posted by mustafa11 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ALN fonu alternatifbank'ın Peki ALE fonu Akbank'ın mı?
    Evet

2. Çevremde ALE nin alternatifbank'a ait olduğunu söyleyenler. Bu konuda kesin bilgisi olan var mı?

3.  Alıntı Originally Posted by mustafa11 Yazıyı Oku
    Çevremde ALE nin alternatifbank'a ait olduğunu söyleyenler. Bu konuda kesin bilgisi olan var mı?

https://akportfoy.com.tr/tr/fund/ALE

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    ALN'de de Ak portföy yazıyor

5. ALN ve ALE kesin olarak hangi bankaya ait

6.  Alıntı Originally Posted by mustafa11 Yazıyı Oku
    ALN'de de Ak portföy yazıyor
    Evet çünkü anl eskiden alternatifban likit fon du sonradan akportfoy'e devir olmuş ismi değişmiş

Kısaca şuan ALE, ANL Kurucuları Akportfoy
    Satış kanalları farklı.
    https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...690f1107f20617

7. Kusura bakmayın biraz acemiyim. ALE Akbank'a aitse alacağım. Yok alternatifbank'a aitse ziraatın para piyasası fonunu alacağım. O yüzden Akbank'a ait mi kesin olarak onu öğrenmek istiyorum.

Newstr belki bu sorularıma kızmışsındır ama öğrenmek istediğim için soruyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by mustafa11 Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın biraz acemiyim. ALE Akbank'a aitse alacağım. Yok alternatifbank'a aitse ziraatın para piyasası fonunu alacağım. O yüzden Akbank'a ait mi kesin olarak onu öğrenmek istiyorum.

Newstr belki bu sorularıma kızmışsındır ama öğrenmek istediğim için soruyorum.
    Öncelikle fonlar bankalara ait değildir, yatırım şirketleri yönetir örnek ak yatırım şirketi batarsa akbank sorumlu değildir
    Diğer konu ise yukarıda açıkça yazdım 2 fonunda kurucusu yöneticisi akportfoy yani akbank şirketi
    Fonun satış kanalları farklı.
    Yanlışım varsa düzeltsin başka arkadaşlar

Sayfa 99/195 İlkİlk ... 4989979899100101109149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •