Sayfa 100/195 İlkİlk ... 50909899100101102110150 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 793 - 800 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

1. Yani anladığım kadarıyla ALE Akbank' a ait ALN Alternatif banka ait fakat her ikisinin de portföy yönetimi Ak portföy doğru anlamış mıyım?

2.  Alıntı Originally Posted by mustafa11 Yazıyı Oku
    Yani anladığım kadarıyla ALE Akbank' a ait ALN Alternatif banka ait fakat her ikisinin de portföy yönetimi Ak portföy doğru anlamış mıyım?
    Bir kere ismi ALN Değil ANL
    2 fonda kağıt üstünde akportfoy
    Farkı 3. Defadır yazıyorum SATIŞ KANALI
    Yani ANL de alternatifbank dan alıyorsunuz paranız orda duruyor,
    ALE de Akbank Dan Alıyorsunuz Paranız Akbank Yatırım Hesabında Oluyor

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Evet

Evet
    tesekkurler
    bu 1.094% her farkli fon alisina yansilirmi?
    mesela diyoruz getiri 23% gunluk. ben fonu alsam bir ay sonra satmak istersem 23% civarinda bir faiz isler demi?

4.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    tesekkurler
    bu 1.094% her farkli fon alisina yansilirmi?
    mesela diyoruz getiri 23% gunluk. ben fonu alsam bir ay sonra satmak istersem 23% civarinda bir faiz isler demi?
    Mevduat karşılığı olarak hesaplama yapılıyor. Yani fondan elde ettiğiniz getiriyi vadeli mevduat yaparsanız almanız gereken faiz oranı. Getiri oranları günlük olarak belirlenir. O yüzden kimse size bunun garantisini veremez.

İki gündür İş Bankası para piyasası fonu ve kısa vadeliyi 801 ve 808 alamıyorum. Stokta fon yok diyor. Bu mümkün mü? Herkes yememiş içmemiş fon mu almış
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

6. Saygıdeğer üstatlarım,
    Fonun yönetim gideri artarsa getirisi düşer mi?

7. Fon piyasasına ilk kez yatırım yapacak bir yatırımcıya hangi para piyasası fonunu önerirsiniz?

8. Fonun geçmişteki performansı gelecekle ilgili bir taahhüt oluşturmadığına göre yatırımcı fon seçerken hangi kriterlere dikkat etmelidir?

Sayfa 100/195 İlkİlk ... 50909899100101102110150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •