Sayfa 33/1000 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Bakan Selçuk: "Eğitim demokrasiyle çok yakından ilgili. Eğitimde güçlü bir beklenti varsa o zaman yerel seçimlerde bize destek olunması gerektiği çok açık

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Çin Başbakanı Li Keqiang'in Çin Ulusal Halk Kongresi'ne sunduğu çalışma raporuna göre 2018 yılında her gün ortalama 18 bin yeni işletme açıldı ve toplam işletme sayısı 100 milyonu geçti.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku

Buda TÜRKÇE

Kanada merkezli yatırım bankası TD Securities, üçüncü çeyrekte Türk Lirası’nın dolar karşısında yüzde 40 değer kaybederek 8,90’ı göreceğini söyledi.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/d...si-225699h.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4. Günaydınlar

RUSYA MB: ENFLASYONUN YÜZDE 6'DA TEPE YAPMASI OLASILIĞI AZALDI
    *RUSYA MB: EĞER EKONOMİ BANKA'NIN TAHMİNLERİNE PARALEL GELİŞİR İSE FAİZ İNDİRİMİ OLABİLir
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    tarih tekerrür...

2015,2017 ve son olarak da 2018'de bankalarda tam olarak böyle altı tamamen boş bir alım vardı.özellikle de 2018 bu dönemde...ocak ayı karları geçen yıla göre %38 düşmüş,sorunlu krediler artmış ve yavaşlama sebebiyle iyice artacak.

o zaman diyeceksiniz ki bu nedir...bu yangın çıkmadan kapıya yaklaşın uyarısı...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

7. Burhan Kuzu, ''Asla tanımam'' dediği Zindaşti'yle aynı masada!
    Cumhuriyet, şüpheli şekilde serbest kalan İranlı uyuşturucu baronu Zindaşti'yle ''Asla tanımam'' dediği Burhan Kuzu'nun fotoğrafını yayımladı.

https://www.evrensel.net/haber/37498...le-ayni-masada
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,429
    Ülkeyi idare edenler üşütük olmuş,komaya girmiş,tedavisi şu aralar mümkün değil istifa etmedikleri sürece,konuşmaları deli saçmasından başka şey değil...Bir ara içlerinde ekonomist,iktisatçı sevmesek bile Bebecan ve Şimşek vardı,onların 10/1'i bile etmezlerlen dolu boş kadrolar,içlerinde hiç doğru konuşan yok,sadece biraz milli eğitim bakanı,yazık ülkeye yeni bir değişim olmadığı sürece

Sayfa 33/1000 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •