Originally Posted by 111222333 Buyrun arkadaşlar, tanzim çadırından, 1 taneden fazla vermiyorlar ama ;) varlık, bolluk kuyruğu budur Onlarda bişimi bak ben bunlardan 2 tane sipariş verdim kargo ile yolluyacaklar. Hatta aya bile gidiyor otoban köprü geçiş parasıda yok
Originally Posted by karamizah S400 almanın bedeli ağır olacak. Seçim belirsizliği doları 5.50 bandına taşır. Henüz fiyatlanmayan riskler de eklenebilir. Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir Fed e rağmen dolar 6 üstü çok zor bu sene .Enflasyon kadar artar bundan sonra . Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://youtu.be/Z2SCXDw0pZ4
Originally Posted by Omega0607 Fed e rağmen dolar 6 üstü çok zor bu sene .Enflasyon kadar artar bundan sonra . Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ben dolara girersem duser. Simdi 10 k alayim sabaha 5.10 da uyanirim kesin. Almayacaaaaam....
İstanbulda boyle japon lokantası varmi?
Originally Posted by Webster Ben dolara girersem duser. Simdi 10 k alayim sabaha 5.10 da uyanirim kesin. Almayacaaaaam.... Hayırlısı olsun .Bu işler hep riskdir .Be dipden alım yapabiliriz nede tepeden satış Şans [emoji256] işi biraz.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Webster Ben dolara girersem duser. Simdi 10 k alayim sabaha 5.10 da uyanirim kesin. Almayacaaaaam.... Bir 5-6 ay almayın hocam, şu 3 günlük performansı iyi böyle devam eder mi bakalım 🤔
Originally Posted by Webster Ben dolara girersem duser. Simdi 10 k alayim sabaha 5.10 da uyanirim kesin. Almayacaaaaam.... ABD'nin S400 resti var ise bizim de Webster kozumuz var! Webster dolarda uzun pozisyona girerse hele kaldıraçlı piyasada bu işi yaparsa vay doların haline.
Forum Rules
Yer İmleri