Sayfa 1406/1527 İlkİlk ... 40690613061356139614041405140614071408141614561506 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 11,241 - 11,248 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by narquelie Yazıyı Oku
    Deniz hocam merhaba,

Ben de tradingview'da SODA'yı çizdiğimde hala desteğin üzerinde görüyorum. Acaba nokta seçimlerim mi hatalı, kontrol edebilir misiniz? Teşekkürler...

Ek 21958
    mrb

2.  Alıntı Originally Posted by taitam Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim hocam..güncellemeyi bizmi yapmalıyız böyle ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    evet ya da data terminali gün içi seans kapanıncaya kadar açık durmalı

3. Çok teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    KOZAL ile ilgili durumu benim gözümden şöyle özetleyebilirim ;

Hiç trade etmediğim ve sadece kağıt taşıdığım için sadece orta uzun vade sinyalleri önemsiyorum ve grafiklerde bunları arıyorum. Yılların Ichimoku Kinko fanatiği olarakta orta-uzun vade bakış açısı için aşağıdaki grafikler dikkatle takip edilmeli diyebilirim. Orta-uzun vade için herşeyden önce HAFTALIK Ichimoku Kinko'ya bakılmalı. Halihazırda ister yükselen trend olsun ister alçalan trend farketmez... Trendten önce HAFTALIK Ichimoku'nun durumu önemli benim için. Eğer bulutun üzerinde mavi kapanışlar kırmızı ana trend kijun-sen'i aşağı kesmişken ,kahverengi chikou-span de kırmızı kijun-sen'i aşağı kesiyorsa bu grafik bana göre orta-uzun vade iflah olmaz. Benim sistemime göre fiyatlar orta-uzun vade kuvvetle muhtemel bulutun altında dip arayışına gidecekler demektir. Bu kesişimden sonra bulutun üstünde oluşacak bütün yukarı hareketler sadece tepki olarak kalacak ve bu şekilde mal dağıtılacak .Siyah oklar kahverengi chikou-span'ın kırmızı kijun-sen'i aşağı kestiği noktalar ve sonrasında kağıdın başına gelenler...yine aynısı olacak diye bir kesinlikten bahsedilemez ama kesişim gerçekleşirse kuvvetle muhtemel aynı senaryo uygulanacak...

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...Sevgiler...Saygılar...

KOZAA 'nın aynı sistemde siyah ok işaretleri ile kesişimleri ve sonrası ... KOZAA zirvede mal dağıtımına başlandığını 13 temmuz haftalık kapanışı ile sinyal vermiş. Sonrası oluşan ve son zirveyi geçemeyen tepki yükselişleri...

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...Sevgiler...Saygılar...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

5. isfin grafiği

En iyi bilanço henüz açıklanmayan bilançodur..

6.  Alıntı Originally Posted by BONUSSİMO Yazıyı Oku
    isfin grafiği

Kağıt dediğin böyle olur arkadaş keyif alırsın bizim gibi zulüm stres gormezsin

7. Deniz Bey, zorende endeks ve bilanço etkisiyle yaşanan düşüş üzerine grafikli bir yorum yapabilirmisiniz?

8. Deniz hoca bu kanalı'da bir incelermisin bende böyle bir resim çıkıyor ortaya.

Sayfa 1406/1527 İlkİlk ... 40690613061356139614041405140614071408141614561506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •