Sayfa 1407/1527 İlkİlk ... 40790713071357139714051406140714081409141714571507 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 11,249 - 11,256 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    KRDMD BUNU ATTIĞIMDA SENİN GİBİSİ ÇOK YİNE ÇOK ÇIKMIŞTI KRDMD O DÖNEMLER 1,30 DAN SÜREKLİ SATIŞ YİYORDU 0,80 E KADAR ANASINI AĞLATIYORDU MİLLETİN.
    2,50 DE ZATEN DÖKÜLMÜŞTÜ KY NIN ÇOĞU SENİN ELİNDE KOZAA VAR BİLİYORUM BUNU SENDE NE ZAMAN DÖKÜLECEN BİLİYOR MUSUN? 8,97 İ KIRINCA. BENCE DAHA İYİMSER OLUYUM SEN MAALİYETİNE GELİNCE DÖKÜLEN KY LARDAN OLURSUN
    Öncelikle herkese iyi akşamlar Deniz hocam merhabalar bazı terimleri anlayamadığım, öğrenmeye çalıştığım için soruyorum Krdemird nin grafiğinde tam olarak anlatılan nedir? 2.35 kırdığı anda daha aşağıları görücek anlamında mı yoksa buradan bir tepki yükselişimi beklemeliyiz? Teşekkür ederim

2.  Alıntı Originally Posted by Borsazede83 Yazıyı Oku
    Deniz Bey, zorende endeks ve bilanço etkisiyle yaşanan düşüş üzerine grafikli bir yorum yapabilirmisiniz?
    abi birşey desem ayıp olmazmı neyse senin için bakıyım. peruklunun kağıtlarına çizgi çekemiyorum diyecektim ben neyse bakıp atıyım

3. Deniz Bey kardeşim. iki gün önce KOZAL grafiği atıp ''bir an önce kanala dönmeli, yoksa kozaa yıda etkiler'' manasında uyarıda bulunmuştunuz. dün bekledim hatta elim satmaya gitmedi ve satamadım. ama dediğiniz kanala atamayınca(atmasını da beklemedim zaten) sabah acımadım 6,02 den vedalaştım.
    Allah senden razı olsun. Alım yerim de gayet iyiydi sayende.
    Bir önceki şelalede de bilgilendirmelerinle yine kozadan vedalaşmış telekom sormuştum sana. ondan da nemalandık çok şükür. yataş için bir cuma günü 4,89 üstü kapatırsa ++++ dediğinizde pazartesi onu da almıştım 5,05 ten biraz. % 5' lerı görünce çıktım.Kalsaydım zaten onlarda biraz daha
    Üstat burda herkes seni biliyor. Birilerinin söylemleri ile boşuna değerli vaktini harcama lütfen.
    Herkese güzel kazançlar diliyorum.Kandiliniz mübarek olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by Cenevreli Yazıyı Oku
    Öncelikle herkese iyi akşamlar Deniz hocam merhabalar bazı terimleri anlayamadığım, öğrenmeye çalıştığım için soruyorum Krdemird nin grafiğinde tam olarak anlatılan nedir? 2.35 kırdığı anda daha aşağıları görücek anlamında mı yoksa buradan bir tepki yükselişimi beklemeliyiz? Teşekkür ederim
    önceden be hocam 2 yıl önceydi bu hareketler orda . millete spek 1,40 dan 0,80 e kadar cakıyordu hep sonra bunu çizdik orda da adamlar gidemez bu tahya hayal falan diyen olmuştu gitti sonunda. ya da tutttu diyelim. kozaa da 15 i görecek. temelciler bir şekilde ederini bulur demiyor mu bende diyorum ki kozada 15 i görecek o çizimde şartlar var ama bu 15 için
    örneğin pgsus bu sene 65 tl olursa sizin için süpriz olsada benim için olmaz.

5.  Alıntı Originally Posted by ongunesa Yazıyı Oku
    Deniz Bey kardeşim. iki gün önce KOZAL grafiği atıp ''bir an önce kanala dönmeli, yoksa kozaa yıda etkiler'' manasında uyarıda bulunmuştunuz. dün bekledim hatta elim satmaya gitmedi ve satamadım. ama dediğiniz kanala atamayınca(atmasını da beklemedim zaten) sabah acımadım 6,02 den vedalaştım.
    Allah senden razı olsun. Alım yerim de gayet iyiydi sayende.
    Bir önceki şelalede de bilgilendirmelerinle yine kozadan vedalaşmış telekom sormuştum sana. ondan da nemalandık çok şükür. yataş için bir cuma günü 4,89 üstü kapatırsa ++++ dediğinizde pazartesi onu da almıştım 5,05 ten biraz. % 5' lerı görünce çıktım.Kalsaydım zaten onlarda biraz daha
    Üstat burda herkes seni biliyor. Birilerinin söylemleri ile boşuna değerli vaktini harcama lütfen.
    Herkese güzel kazançlar diliyorum.Kandiliniz mübarek olsun.
    yok be abi sn kontak arada gelir laf çakar gider. bende evet sen haklısın diyemiyorum desem adam uğramaz):
    uğrasın diye ynt veriyorum bende

6. pgsus
    aman gidip mal falan almayınız 65 tl oalcak diye

7. Deniz hocam tmpol ve klgyo bakarmis gecen dedigin 2.40 gorup dondu bugun

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Deniz Hocam,mümkünse aksen ve lkmnh güncelleyebilirmisiniz.

Sayfa 1407/1527 İlkİlk ... 40790713071357139714051406140714081409141714571507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •