Sayfa 64/792 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 6334 madde; 505 - 512 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    Tarafsız paylaşım diyorsun ama,

Şirketin fetö bağlantısından tut, ederini de 1.00 lira yaparak yatırımcının kafasını iyice bulandırmış bulunuyorsunuz.

Fırsatcılara, eşkiyalara çalışıyor havası var.

Bence grafik atıp yorum yapmasanız daha makbul olurdu.

Şayet bunlarda fetö parmağı varsa bile, devlet gereğini çoktan yapmış olması gerekirdi.

Ytd
    keşke yapsalar gereğini söylenmeyen çok konu var vatandaşa 500yıldır bizleri yönetenler (dünyadan bahsediyorum) yönetme stratejisi aynı
    uğraşmak istemiyorlar bu yüzden gizlemek en mantıklısı
    üç kağıtçı sanayii ustası mantığı diyebiliriz
    ### ittfh ın olsun komhl ın olsun ROYAL ile aynı kefeye koyarım ben kişisel olarak ##
    demek istediğim grafiğe bakarak alım noktası ayarlamak isteyenler nerelerden alım yaparlarsa faydası olur anlarlar
    en son sert çıkışın ertesi günü yüklü hacimle boşalttmasalar kişisel fikirlerim değişmezdi ancak ne zaman ki birilerinin mal boşaltma heveslisi olduklarını gördüm anladım

bakın sadece ekranınıza eğer fiyat izliyorsanız
    ##ben fiyat izlemem aftalık ve aylık sal sat yaparım ##
    alıcılı olan bir tahta hareketleri ile ittfh ı karşılaştırın birşeyleri anlarsınız ben yön söylemem hiç bir hissede iki yönüde yorumlara katarım

zaten amacım pazarlamak veya toplamak olsa yorumlarım tek yönlü olurdu###

belli seviyeleri vardır küçükleri silkeleyip atmak için buralara dokundurmaları gerekli grafikte belli
    bu bir al sat yorumu değil aksine
    kazançlı çıklması için teknik göstergeleri gösteren yorumdur.[/QUOTE]

Sırf size cevap vermek için üye oldum foruma,sürekli takip ederdim yalnızca...
    Başakşehir bölgesinde gayrimenkul işleri ile uğraşan aynı zamanda borsa ilede uzun yıllardır ilgilenen birisi olarak birkaç satır yazmak istedim...

Teknik analiz yapmak başka şey,kızgınlıktan dolayı modaya uyup çamur atmak ayrı şey...Şunu deseydiniz kabul görürdü,zira bende aynı duygular içindeyim,karakter,haysiyet,şeref yok,mal boşaltıyorlar,teknik olarak bu seviyleer beklentim...tamamdı...

Gelelim doğru olana..suçladığınız şey bana göre afaki...nedenlerine gelince....
    Başakşehirdeki proje 4 ortaklı...suudi ortak en büyükleri...fuzul inşaaat zaten akp ye çok yakın bir isim ve bölgede çok projesi var,biten ve devam eden...
    geriye kalan iki şirken seha yapı ve adese...adese girdi zira sehanın sermayesi yetmiyordu....
    arsa başakşehir belediyesinin..akp li belediye...garantörde belediye.gayrimenkul satın alanlar ödemeleri direk belediye hesabına yapıyor....
    toplamda 1.125 milyar civarı hasılat bekleniyor...375 milyonu belediyenin hakkı,gerisi bu üç ortağın...3 etap şeklinde proje...ilk etap %90 satıldı,satılınca devreye 2 ve 3 etapları aldılar hemen.projede 1 rezidans ve avm de ayrıca mevcut...ilk satışa çıktığında 3.500 civarı m2 fiyat vardı,şu anda 4.5 tl civarına vardı...

imdi akp nin bölgesi hatta kalesi bir bçlge,akp li bir belediye...suaidi ve akp ye yakın fuzul inşaat içlerine fetöcü alıp işmi yaptıracaklar diyorsun yani sen....

hisse satışı,vesaire hile hurda,ky yı umursamama herşey diyebilirsin ,teknik olarakta açıklayabilirsin ama diğeri sadece çamur atmak olur...% 85 i halka açık bir firmadan başka türlü birşey beklemekte hayal olur.zira insanların paralarını alır,hisse verir,sonra yıllarca o hisseleri geri alıp şirkete sahip olmak için her türlü yola başvururlar.bunun en basit açıklaması budur...

2. birde sanırım enerji bakanımızın bir akrabası şirkete ortak diye bir duyum almıştım doğrumu bu bilgisi olan varmı
    eğer doğruysa bu şirket küçülmez büyür bence bunlar sadece ayakta paslaşma hareketleri
    ytd

Alıntı Originally Posted by emrah38 Yazıyı Oku
    birde sanırım enerji bakanımızın bir akrabası şirkete ortak diye bir duyum almıştım doğrumu bu bilgisi olan varmı
    eğer doğruysa bu şirket küçülmez büyür bence bunlar sadece ayakta paslaşma hareketleri
    ytd
    Şirket büyüyor ama nasıl mesele bu, adamlar dürüst değil bizlerin sırtına basarak büyüyor ve zırnık koklatmıyor

yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür yatırım tavsiyesi değildir

4. eğer öyleyse berat bey bu fabrikanın kan kaybetmesine asla müsade etmez vardır bir bildikleri zamanı gelince basarlar gaza
    ytd

5. hep senenin bu zamanlarında gazı alınıyor acaba ne zaman tavan tavan gidecek çok merak ediyorum
    ytd

6.  Alıntı Originally Posted by forza34 Yazıyı Oku
    keşke yapsalar gereğini söylenmeyen çok konu var vatandaşa 500yıldır bizleri yönetenler (dünyadan bahsediyorum) yönetme stratejisi aynı
    uğraşmak istemiyorlar bu yüzden gizlemek en mantıklısı
    üç kağıtçı sanayii ustası mantığı diyebiliriz
    ### ittfh ın olsun komhl ın olsun ROYAL ile aynı kefeye koyarım ben kişisel olarak ##
    demek istediğim grafiğe bakarak alım noktası ayarlamak isteyenler nerelerden alım yaparlarsa faydası olur anlarlar
    en son sert çıkışın ertesi günü yüklü hacimle boşalttmasalar kişisel fikirlerim değişmezdi ancak ne zaman ki birilerinin mal boşaltma heveslisi olduklarını gördüm anladım

bakın sadece ekranınıza eğer fiyat izliyorsanız
    ##ben fiyat izlemem aftalık ve aylık sal sat yaparım ##
    alıcılı olan bir tahta hareketleri ile ittfh ı karşılaştırın birşeyleri anlarsınız ben yön söylemem hiç bir hissede iki yönüde yorumlara katarım

zaten amacım pazarlamak veya toplamak olsa yorumlarım tek yönlü olurdu###

belli seviyeleri vardır küçükleri silkeleyip atmak için buralara dokundurmaları gerekli grafikte belli
    bu bir al sat yorumu değil aksine
    kazançlı çıklması için teknik göstergeleri gösteren yorumdur.

Sırf size cevap vermek için üye oldum foruma,sürekli takip ederdim yalnızca...
    Başakşehir bölgesinde gayrimenkul işleri ile uğraşan aynı zamanda borsa ilede uzun yıllardır ilgilenen birisi olarak birkaç satır yazmak istedim...

Teknik analiz yapmak başka şey,kızgınlıktan dolayı modaya uyup çamur atmak ayrı şey...Şunu deseydiniz kabul görürdü,zira bende aynı duygular içindeyim,karakter,haysiyet,şeref yok,mal boşaltıyorlar,teknik olarak bu seviyleer beklentim...tamamdı...

Gelelim doğru olana..suçladığınız şey bana göre afaki...nedenlerine gelince....
    Başakşehirdeki proje 4 ortaklı...suudi ortak en büyükleri...fuzul inşaaat zaten akp ye çok yakın bir isim ve bölgede çok projesi var,biten ve devam eden...
    geriye kalan iki şirken seha yapı ve adese...adese girdi zira sehanın sermayesi yetmiyordu....
    arsa başakşehir belediyesinin..akp li belediye...garantörde belediye.gayrimenkul satın alanlar ödemeleri direk belediye hesabına yapıyor....
    toplamda 1.125 milyar civarı hasılat bekleniyor...375 milyonu belediyenin hakkı,gerisi bu üç ortağın...3 etap şeklinde proje...ilk etap %90 satıldı,satılınca devreye 2 ve 3 etapları aldılar hemen.projede 1 rezidans ve avm de ayrıca mevcut...ilk satışa çıktığında 3.500 civarı m2 fiyat vardı,şu anda 4.5 tl civarına vardı...

imdi akp nin bölgesi hatta kalesi bir bçlge,akp li bir belediye...suaidi ve akp ye yakın fuzul inşaat içlerine fetöcü alıp işmi yaptıracaklar diyorsun yani sen....

hisse satışı,vesaire hile hurda,ky yı umursamama herşey diyebilirsin ,teknik olarakta açıklayabilirsin ama diğeri sadece çamur atmak olur...% 85 i halka açık bir firmadan başka türlü birşey beklemekte hayal olur.zira insanların paralarını alır,hisse verir,sonra yıllarca o hisseleri geri alıp şirkete sahip olmak için her türlü yola başvururlar.bunun en basit açıklaması budur...[/QUOTE]
    2 lira kazanmak için paranoyak olduk...paramızın değerini bilelim,“Hiç ölmeyeceğini zanneden biri gibi çalış(kazanç elde et), yarın ölecek biri gibi de tedbirli ol.†(Câmiu’s-Sagîr, II/12, Hadis No:1201) bu hadisi bu ekipten birileri yanlış yorumluyor gibi...
    hayali şeyler bunlar...gerçeklerle uzaktan yakından alakası yook...hele yatırım tavsiyesi hiç değil...

7. şikayet ettikçe daha çok düşürüyor bademler..

8. ITTFH hakkında herkes bir forumda
    ##şöyle iyi ..... ###
    ###uçacak kaçacak ....###
    ###şampiyon ....kralsın ###
    diye yorumlar yazıyorsa ;

###Teknik olarak Gerçekleri tarafsızca söyleyenlerin yazdıkları karalanıyorsa ve söylediklerinden sonra
    hemen birileri hızla forum sayfalarını dolduruyorsa;

(forum ayarlarından sayfa başına gönderi göster sayınızı
    ,50 adet yapın güzel yorumlar kaçıyor olabilir)

##hissenin toplam lot sayısı kaçtır?
    eklediğim grafiğe göre LOT sayısı %85 takas ta gözümden kaçmadı değil###
    ##dolaşımdki miktar = 40.829.788 lot
    ##hisse fiyatı = 1,77 TL
    buna göre; 40'829'788 x 1,77 TL = 72268724,76 TL eder mi?

###bunun yıllık FAİZ GELİRİ= %11 net diye hesaplarsak
    ##yaklaşık 7949559,7236 TL yapar
    AYLIK ise 662463,3103 TL yapar
    ###bu kadar mal alıp aylık bu kadar FAİZ zararı neden yazsın tahta sahibi _?
    ###birilerinin pazarlaması gerekli yanlış mıyım? ki tahta sahibi %5-6 yukarı yapınca
    yapışsınlar tahtaya_?###
    şuan buralar bence
    Dİp değil###
    daha aşağısı olabilir###
    önemli olan TAHTA yapıcının eline malı oturtabilmek satmayı bilen kazanır bu işlerde###
    izleyen ancak avucunu Yalar###

bu yorum ve grafiğe göre kesilmesi yerler mevcut oraları keser ve son noktaya kadar düşerse
    yön yukarı olur###
    ancak unutmayın halen bu fiyatlara göre bile %34 civarı bir düşüş potansiyeli taşıyor ###

###Föötö derken konuyu hemen sindirmek istemeniz tesadüfi olamaz hızlı bir şekilde
    ve unutmayın daha iç temizlik olmadı###
    ###bu forumu büyüklerde izliyor ve siz buradan böyle olumlu şeyler yazın ancak;
    ##olumlu Yazmanız sizce kimin işine GELİR? Benim mi?
    ## tahta yapıcının mı?
    sizin mi? vatandaşın mı?####

siz olumlu dersiniz mehmet amca ahmet usta gelir hisse alır tahta sahibi
    bastıkça altında ezilir birde üstüne %30 düştü mü aradaki fark büyüklerin cebine gider
    üstelik satış tarafında büyükler olduğu için FAİZ zararı vatandaştan çıkar
    KAR tahta yapıcının olur###

inşaat sektörü şuan çok kötü hiçbiri satılmıyor yeni projeler elde kalıyor
    aşırı arz ve şişkim piyasa var
    satıcılar GYO sektöründe eldekini ucuza kaptırmama peşinde ki bence eder fiyatlar şimdkinin yarısı
    ama dayanabildikleri kadar dayanıyorlar###
    ###bir tek inşaat ile holding i bir tutmayın hisse başına ne kadar kar düşer bir inşaattan
    1 kuruş mu.? ####

###tahta yapıcı için olumsuz bilanço çocuk işidir 4 bilançoda hisseyi isterse
    ½50 düşürür ve bunu suya sabuna dokunmadan yapar ###

yukarı aşağı hareketlerde mutlaka TRADE yapın risk almamak için eldekini
    kaptırmamak için 10bin lotu olan birisi örneğin 200lotu ile bu 200 u 5 bölüp 40lot 40lot
    işlem yaparsa her kademde sadece ITTFH için değil elindeki her hissede yapılması olumludur
    hisse yönünü az çok anlarsınız ###
    günlük %1 bile cepteyse iyi dir bu piyasada###
    siz satış yazdığınızda alnıyorsa veya satılıyorsa yukarıya dogru anlayın artık yönü###satılıyorsa
    yönü değişir ##

tarafsızlık ilkesiyle yazıyorum tüm yorumları bu hisseyi takibe aldım fiyat alarmlarımı kurdum
    gizli emirleri girdim beklemeye aldım.
    kimseye al sat diyemem pazarlayamam,aksine kötüleyemem mal neyse onu yazıyorum.###

ITTFH_SUPER_DEEP::

http://i.hizliresim.com/5gv67M.png
    ITTFH_PD/DD:

http://i.hizliresim.com/ldD50B.jpg

umarım bu yorumumu okuyanlar kimin vatandaş için yazdığını anlar ###
    veya oturur hesabını yapar nereden satacak ne yapacak nereden alacak hesaplar###
    ##grafiktede görüldüğü gibi BAR çubuklarının daha oluşmadığı noktalara iki dikey
    çizgi çizdim aşağıda tarihide belli o kısımların ilkinde kesilen yerde 2TL civarı ilk aşamada
    orayı hızla kırıp yine o düşey çizgiden onay alması gerekli HIZLI giderse onayı hızlı olır
    yavaş giderse ikinci dikey çizgiye kadar aşağıdan tarihe bakın eğim ile oraya kadar o tarihe kadar
    düşürüp dokundurup yukarı çevirebilirler##
    tam olumsuz sonuçlarda ise %34 daha aşağıda yol var ve kırmızı yatay çizgi civarına kadar
    düşeblir##
    ##forumun amacı yardımlaşmak ve vatandaşın psikolojisini düzeltmesni sağlamak
    vatandaş kendisine güven duyarsa ne yapacağını bilirse kimse ezemez vatandaşı###
    ##ancak aşırı pozitif yorumların üstüne gelen sert düşüşler ani ve sert satış tepkisine dönüşür
    vatandaş malını kaptırır ;aşırı olumlu yorumlardan kaçının###
    aynı şekilde aşırı olumsuz da olmamak gerekli##

Sayfa 64/792 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •