benim aklımdan da bu geçiyordu ilk aldığımda...ilk etapta uluslararası piyasalardaki kağıt fiyatlarının artmış olduğunu düşünüyordum..ordan 10,5 milyon kar + kendi yapacağı 10 milyon kar +elindeki dövizden de 3 milyon kar geleceğini ve toplamda 20-25 milyonluk bir kar yapacağını düşünüyordum...
ama kağıt fiyatlarının artmadığını öğrenince bu karın yapılabilmesi için doların çok çıkması gerekiyordu...bu ihtimal hala var ki geçmişte dolar çıktığında soda ,şişe ,alka ...v.b hisseler hemen olumlu tepki veriyorlardı...hala da bu potansiyel devam ediyor...ama ben bu aralar biraz kafa dinlemek istiyorum...
dediğim gibi son öğrendiğim bilgi doğru olsaydı kesinlikle kalacaktım hissede...ama böyle olmadığını öğrenince moralim bozuldu ve bende çıkma kararı aldım...
seçime kadar nakit ,dolar ,çok düşmüş kaliteli hisselerde kısa vadeli trade gibi düşüncelerim var...veya çok beğendiğim hisselerden birine kalıcı da geçebilirim...ama şu anda nakitteyim..
alka da sevdiğim hisselerdendir.. artık hayırlısı olsun..ben tüm dostlara bol kazançlar diliyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri