Sayfa 657/999 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    İzmirse söyle yerini de bizde gidip o kuyumcudan bozduralım..
    özeline bak

2.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Kusura bakmayin off-topik bir soru belki birisinin tecrubesi varmis.

Ben kac bin dolar akbanktan hesap actigim subeden (ankara) aldim nakit. dun parani baska banka (istanbulda) yatirmak isterdim. bir kac yuz tanesi sahte degil ama sorunludur kabul edemiyoruz dediler!! sahte olmadigi bellidir ama cirkin paradilar! hatta makine saydi ve dogruydur. zaten bankadan alandada makine dogru gosterdi ama ben kontrol etmedim cunku insanlar hepsi sana bakiyorlar o arada neyin var yok!!
    Simdi, ne yapmaliyim? dolarlar bir kismi 1996 ve bir kismi 2006 dir ama tarih bakimindan soyledirler sorun yok.
    malesef sehirlerde farkli ankaraya gitmeyecegim kac ay.
    Aynı şey benim de başıma geldi eğer bankan istanbulda değilse mecburen kapalı çarşıya gideceksin bunları %5 komisyonla yenisiyle değiştiren döviz büroları var geçen ay ben de mecburen değiştirmiştim. 300 dolar eski parayı yenisiyle 15 dolar karşılığında değiştirdim

Bunun en büyük sebebi bazı bankalar para sayma makinelerini güncellemediği için. Misal 2 bankadan bana eski tarihli dolar geldi anında değiştirdim. 1999 yıllarıydı galiba ve hiçbir döviz bürosu ve banka aldığım dolarları kabul etmemişti . Ama elimde dekont olduğundan ve fazla zaman kaybetmediğimden ötürü çalışan banka memuru dolarları yenisiyle değiştirdi. Buradakilere tavsiyem bankanızdan fiziki dolar aldığınızda tarihleri mutlaka kontrol ettirin özellikle 2006 yılı öncesiyse hemen değiştirin

3.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Trafik sigortası 366 gündür zaten. 365 gün olursa takip etmesi zorlaşır, her sene 1 gün geri atar

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    10 tane 365 gun yazan yuklerim isterseniz

bütün fakirler faiz düşüyor diye seviniyor başlık altında,

Bende seviniyorum fakirlerin 3-5 kuruşluk mevduatlarını daha düşük faizle kredi çekip mal çekecem diye

benim için hava hoş

5.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Aynı şey benim de başıma geldi eğer bankan istanbulda değilse mecburen kapalı çarşıya gideceksin bunları %5 komisyonla yenisiyle değiştiren döviz büroları var geçen ay ben de mecburen değiştirmiştim. 300 dolar eski parayı yenisiyle 15 dolar karşılığında değiştirdim

Bunun en büyük sebebi bazı bankalar para sayma makinelerini güncellemediği için. Misal 2 bankadan bana eski tarihli dolar geldi anında değiştirdim. 1999 yıllarıydı galiba ve hiçbir döviz bürosu ve banka aldığım dolarları kabul etmemişti . Ama elimde dekont olduğundan ve fazla zaman kaybetmediğimden ötürü çalışan banka memuru dolarları yenisiyle değiştirdi. Buradakilere tavsiyem bankanızdan fiziki dolar aldığınızda tarihleri mutlaka kontrol ettirin özellikle 2006 yılı öncesiyse hemen değiştirin
    tesekkurler abi
    evet bu sefer kontrol (tarih o kadar onemli degil sadece para gercek olsun) ama ben baska tur cozdum sorunu
    ATM buldum doviz cinsinde kabul etsin diye. ayni akbank atmsi. kesinlikle parani kabul ediyor bu atmler. atm o paraniki makine sayabilir kabul ediyor zaten.
    kabul etmeseydi (ki mantiksiz olur cunku atm her gercek parrani kabul eder) ayni banka gitmem gerekirdi.
    ama cok vaktim alindi bu arada malesef
    kasten boyle yapilir insanlar masraf verip swift yapsin!

6.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    İşyatırım TI1 fonu günlük %22.49

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ALE gibi getirisi 23'lerden 22'lere düştü. Bu durumda aktif ne zor da kalmak en iyisi

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    tesekkurler abi
    evet bu sefer kontrol (tarih o kadar onemli degil sadece para gercek olsun) ama ben baska tur cozdum sorunu
    ATM buldum doviz cinsinde kabul etsin diye. ayni akbank atmsi. kesinlikle parani kabul ediyor bu atmler. atm o paraniki makine sayabilir kabul ediyor zaten.
    kabul etmeseydi (ki mantiksiz olur cunku atm her gercek parrani kabul eder) ayni banka gitmem gerekirdi.
    ama cok vaktim alindi bu arada malesef
    kasten boyle yapilir insanlar masraf verip swift yapsin!
    Hangi banka kabul etmemişti?
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by ardakoca Yazıyı Oku
    2M+

İşBank 32-91 gün 20.25
    İşBank 92-122 gün 20.50

Vakıf 32-45 gün 20.50

YKB 28-31 gün 20.50
    YKB 32-45 gün 20.40
    Vay be iş bankası ile vakıf bile aynı faizi veriyorsa durup bir düşünmek lazım

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 657/999 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •