Sayfa 1439/1527 İlkİlk ... 4399391339138914291437143814391440144114491489 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 11,505 - 11,512 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. Arkadaşlar dolar kurunun kozaaya etkisi nedir acaba ?

2.  Alıntı Originally Posted by jayjee Yazıyı Oku
    Arkadaşlar dolar kurunun kozaaya etkisi nedir acaba ?
    Bildiğim kadarı ile 31.12.18 sonunda

6000 ons yaklaşık satılmayı bekleyen , 600 milyon tl karşılığı usd , birde çıkardığı altının ederi " ons/31103 x usdtl " yani gram altın. 2 milyar civarı tl nakit . Bu kozal için. Yalnız 6.000 ons nakite dahilmi onu bilmiyorum ?

Kozaa ile bu rakam daha yukarı çıkıyor , tam rakamı bilmiyorum. Yani 2.800 / 2.900 olur tahminen.

Kesinlikle YTD.

3.  Alıntı Originally Posted by grigök Yazıyı Oku
    Bildiğim kadarı ile 31.12.18 sonunda

6000 ons yaklaşık satılmayı bekleyen , 600 milyon tl karşılığı usd , birde çıkardığı altının ederi " ons/31103 x usdtl " yani gram altın. 2 milyar civarı tl nakit . Bu kozal için. Yalnız 6.000 ons nakite dahilmi onu bilmiyorum ?

Kozaa ile bu rakam daha yukarı çıkıyor , tam rakamı bilmiyorum. Yani 2.800 / 2.900 olur tahminen.

Kesinlikle YTD.
    Tabi spek amcamız bunu fiyatlarsa. Geçmişe dönük koza hareketleri son 3 senedir 4,96 8 arası diyoruz. Ama 500 günlük ortalamanın altına düşüyor 2dir. Yabancı bu kadar kısa sürede dönmez deniliyor. Citi 7m toplamış görünüyor. Nasıl olacak bu işler ?

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    28.02.2019 tarihinde maden işleri genel müdürlüğü kza altna aşagdaki maden sahalarna işletme izni verimiş ama açıklama yk
    1.ağrı taşlıçay altın madeni
    2.ağrı diyadin altın madeni
    3.giresun dereli altın-bakır madeni
    Eyvallah üstad..

Alıntı Originally Posted by PARDUS Yazıyı Oku
    Faaliyet raporunun 46 sayfasına göre 53 işletme 142 arama ruhsatı varmış... Ağrıdaki projeler bizim molakara olarak bildiğimiz proje, söğüt ile birlikte fizibilite asamasında olan proje, söğüte problem cıkınca simdi bir bu kaldı, belki tesis kurulur.. Giresundaki, kozaa nın bakır madeni şu meşhur konak projesi olması lazım...
    Evet konak projesi ve bakır madeni devlet desteği kozaa özelinde ! çok önemli.. barbaros hocam paylaştı detayını.. guzel hanerler bekliyoruz kozaa özelinde..

6. Güzel haber son bir haftada citi 7 milyon lotu çekmiş.

yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.ytd

7. Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Takas pasta farkini bilmeniz ve virman olaylarini anlayabilmeniz gerekiyor.

Ornegin haftalik olarak citi alimi 7m olmus.

Sent from my iPhone
     Alıntı Originally Posted by kemer77 Yazıyı Oku
    denız beyın sureklı bahsettıgı gıbı
    dıger alıcı tarafında fazlaysa hısse surunuyor
    eger satıcı tarafında fazla ıse ve alıcı yabancı ıse cıkıs yakındır
    yanlışım varsa duzeltınız
    kozaa görünen taşeronlara bır güzel toplattırılmış hısse son bır haftada 7 mılyon lot cok fazla bır lot
    dıger de yerlıler kaçmış gözüküyor
    haftaya cok heyecanlı geçecek eger endex tarafında bır aksılık olmazsa
    ytd
     Alıntı Originally Posted by jayjee Yazıyı Oku
    Tabi spek amcamız bunu fiyatlarsa. Geçmişe dönük koza hareketleri son 3 senedir 4,96 8 arası diyoruz. Ama 500 günlük ortalamanın altına düşüyor 2dir. Yabancı bu kadar kısa sürede dönmez deniliyor. Citi 7m toplamış görünüyor. Nasıl olacak bu işler ?
     Alıntı Originally Posted by antalya899 Yazıyı Oku
    Güzel haber son bir haftada citi 7 milyon lotu çekmiş.

yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.ytd

Yorumların ortak özellikleri nedir?
    Tarihin sırlarında bugün = 7m[emoji3]

Sent from my iPhone

Hissede dokulen arttimi o hisse gidio...bunu da satici taraindaki diger kismindanda anlayabiliriz.
    Gecen sene bu sekilde kozaa yakalamistim sayin deniz kiraz bahsetmisti ..5.10 dan almistim.
    Bu hafta da biraz kozaa hisse aldim.kalanida pazartesinden itibaren alacagim.ytd

"Hicbir zaman kaybetmem.Ya kazanırım ya da öğrenirim."

NELSON MANDELA

Sayfa 1439/1527 İlkİlk ... 4399391339138914291437143814391440144114491489 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •