bilenle bilmeyenin yapmasi arasinda fark varmi!!!...
bilenle bilmeyenin yapmasi arasinda fark varmi!!!...
31 Ağustos 2018'de MB VİOP işlemlerine başladı.
O tarihten bu yana bizde MB'nin kontratlarını aynen ama kendi çapımızda taklit etseydik şu anda ne durumda olurduk?
bear bull abimiz var viop topiginde , gidin size o anlatsin viop'un ne oldugunu; ne kadar kaybettigini..
sakin ve sakin viop islem yapmayin , hedge medge ky nin capi degildir, dolar borcun varsa o zaman hedge edersin kendini; viop net ve bariz kumardir ; degildir diyen viop organizasyonunun adamidir, gidin viop topigi var oralara bir sorun..
benden soylemesi gerisi kisiye kalmis..ytd
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Patriot ve ya s400?
Arkadaslar turkiye s400 aldigina israr ediyor. Sizce dolar tl patlaya bilirmi?
Son düzenleme : shangil; 09-03-2019 saat: 21:28.
viop organizasyonu farkli , oyle sattim 6.20 den ustune yattim diye bir sey yok, her sabah acilis fiyati neyse pozisyonun oradan sifirlanip basliyor..6.20 den shortladin mesela, gun sonu 6 kapatti; 20 kademe karini alirsin, ertesi sabah kactan acildiysa (misal 5.98) o pozisyon short olarak devam eder, oyle su seviyeden sattim surdan yerine koyarim diye bir sey yok, zig zag yapar surekli uzlasmadan cakar gecer..
viop zor istir, oyle yazildigi gibi kolayca oynanmaz..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Finans piyasası içindeysen ve amacın sermaye büyütmek yatırım yapmak ise viob olması gereken bir enstrumandır. Fx bir level üstüdür.
Viob bu piyasanın içindeki her yatırımcı gelecekte pozisyonlarını bu biçimde şekillendirecek. Evet kaldıraç tan dolayı risk primi yüksek buna karşı kazanç primide yüksektir.
Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.
Bol kazançlar
3 ay daha nerden buldun sorulmayacak kim kara ak ot çöp parası ne varsa yurda getırsin kampanyası devam ediyor
görünen oki reis secime kadar ey abd demeyi düşünmüyor ızdırabı agır oluyor
yabancı ülkemize getirdigi doları öyle veya böyle geri cıkaracak faizler nisan ve ya sonrası indirim olacagı net
yerleşik elindeki dövizi 6 ve üstünü görmeden bozacagını düşünmüyorum
Yer İmleri