Sayfa 1502/1527 İlkİlk ... 5021002140214521492150015011502150315041512 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 12,009 - 12,016 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. üstteki bu mavi trend 5,14 olan sağlam olmaya sağlam... şu çalışan yerin paraleli olduğu için sağlamdır bu ..
    kozaa 2 rakam vardır beni benden alan 6,51/8,40(zamansallıktan 8,50 olmuş.)

2. 11 yıllık dirençtir 8,50....
    haber dışında ihtimal vermiyorum haftalık kapanış yapmayı 8,50 üzerinde..
    kapatırsa iş bitmiştir zaten haberi sonradan da patlatırlar.
    yani 8,20 ye kadar gelen hisseyi bu çizime göre bu stratejiye göre şutlarım ilerde
    8,50 üzerindeki tavrına bakarım.

3.  Alıntı Originally Posted by isra Yazıyı Oku
    Kimler geldi kimler geçti en unutulmazı fiyatlar bu alttaki yatay piyasada seyrederken pala diye biri vardı rakamlar 2 liralarda iken diyorduki kozaa 0,75 kuruşlara gelecek tabureyi çektim oturdum bekliyorum, oturduğu taburenın üstünde hala bekliyorsa şimdilerde,
    üstüne pisleyen güvercinlerden boktan adama dönmüştür. diyorum ya bu gruptan 3 yıl içinde kimler geldi geçti absurt rakamlar veren hepsi yalan oldu
    Hocam bilancolar 1 sene ertelenmişti 2018 başına ,sonra 2018 Mart ayına ertelenmişti. Burutay Bey vardı bir aralar nereden nereye !!!

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    11 yıllık dirençtir 8,50....
    haber dışında ihtimal vermiyorum haftalık kapanış yapmayı 8,50 üzerinde..
    kapatırsa iş bitmiştir zaten haberi sonradan da patlatırlar.
    yani 8,20 ye kadar gelen hisseyi bu çizime göre bu stratejiye göre şutlarım ilerde
    8,50 üzerindeki tavrına bakarım.
    Yükseliş onay bölgesi kaça tekabül ediyor deniz hocam yarın için

5.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    güzelmiş abi bu.
    ben uzun süre buralarda olurum kısmetse sağlık el verdikçe ondan şüphem yok, hisseden de ilerisi için süphem yok ama
    bu spekten şüphem çok ben net olarak kabaca 5 altı (net olarak 5,14 ya da 5,20) haftalık olan trendin altında kapanış gerçekleştiğinde cidden speği merak ediyorum ne yapacağını.. Ve bu speğin şakasının olmadığını anladım. 4,30 ve 2,50 ye indirse kim ne diyebilecek zararı ya da karı ne olacak bu işten? burayı çözebilirsem adamı da anlamaya çalışacam da maalesef.. mevcut bist doneleri izin vermiyor
    not: mavi trend benim kendime ait
    kırmızı kanal çizimleri ise duygudan arındırılmış sistem çizimleri.. 2 side kabaca 5,14 de kesişiyor.. yani ya hero ya mero zamanı spek açısından sadece burda spekle hem fikirim kendi adıma..
    ya yukarı ya bu trend tuz buz olacak. 2 hafta içinde netlik şağlayacaktır umarım spek.
    senin köpük dediğin yerlerde üst kanalı kırmak için dirence kafa atıyor seninde tutup bunlara köpük demen biraz tuaf kaçmış..

6.  Alıntı Originally Posted by mornek Yazıyı Oku
    Hocam bilancolar 1 sene ertelenmişti 2018 başına ,sonra 2018 Mart ayına ertelenmişti. Burutay Bey vardı bir aralar nereden nereye !!!

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hatırlamammı Barutay, niyazimisri, üç harliler, bide dilekçeçi vardı ara ara gelir dilekçe paylaşırdı. hepsinin genel özelliği piyasanın çalkantılı olduğu ky'nin bocaladığı şu zamanlardaki gibi hep şuralara düşecek buralara gelecek diyip uçuk rakamlar verip panik yaptırmaya çalışmalarıydı..

7.  Alıntı Originally Posted by isra Yazıyı Oku
    senin köpük dediğin yerlerde üst kanalı kırmak için dirence kafa atıyor seninde tutup bunlara köpük demen biraz tuaf kaçmış..
    benide köpükçü diye anımsarsın abi iyi ya işte

8.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    benide köpükçü diye anımsarsın abi iyi ya işte
    Hiç aklıma gelmedi😃. Güzeldi.

Sayfa 1502/1527 İlkİlk ... 5021002140214521492150015011502150315041512 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •