Kapalidevre sistemler sadece mubtesiplerini kandirmakta ise yarar.
Sonrada utanmadan aydin, cagdas, bilime saygili, sorgulamaci gecinip, millete hakaret ederler...
ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Kapalidevre sistemler sadece mubtesiplerini kandirmakta ise yarar.
Sonrada utanmadan aydin, cagdas, bilime saygili, sorgulamaci gecinip, millete hakaret ederler...
ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Himmete muhtaç bir dede, gayrıya nasıl himmet ede.
Yazdıklarımız hiç bir şekilde YTD.
Burası hissenetin anketi buraya bakıpta kendi kendilerini kandırıyorlar diye yırtınmıyormusunuz komik oluyorsunuz en baştada yazılı bu ülke genelini yansıtmaz sadece hissenet üyelerinin eğilimni yansıtır.
Buradan çıkarabileceğiniz en doğru sonuç oy kullanan hissenet üyelerinin %kaçının hangi partiye oy vereceğini gösterir.
bir halt olacağı yok.
rallici 2 üniversite mezunuyum .. eğitimle ne alakası var... ben ce eğitimle alakası yok. . üniversite li yılları sizin gibi sosyal demokrat düşünüyordum.. İstanbul da bir baktım bu sosyal demokratlar hiç düşündüğüm gibi insanlar değil.. özelikle ırkçı olmasından rahatsız oldum.. dinsizlik üstüne.. bir de en önemli özgür düşünceye saygı yok... milleti küçük goruyorsunuz.. Türk milletini küçümseyemezsiniz.. size oy vermiyor diye cahil diyemezsiniz.. millet sizi izmir denizine doker
size oy vermeyeni hemen cahil eğitimsiz diyorsunuz... ayıp ayıp.. hiç utanma yok yahu
gencecik insanların annesi kapalı diye polis asker hakim savcı olmasını engellediniz geçmişte .. sizin zihniyetiniz cahil
İddialardan önce ---- İddialardan sonra
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Atatürk ün anneside kapalıydı... sizin gibi insanlar o zaman olsaydı Atatürk asker cumhurbaşkanı olamazdı... Atatürk ün suanki chp ve hdp ile yakından uzaktan alakası yoktur
yazıklar olsun Atatürk ün adını hdp ile yanyana kullandınız ya … Size nasıl sövüyordur
Yer İmleri