Sayfa 321/1230 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1. Çok güzel başlık, çok kıymetli insanlar. Eksik olmayın sevgili arkadaşlar...

Benim yatırım tarzım uygun bulduğum ve değer analizi ile tespit ettiğim 2 veya 3 hisse ile hedefe kadar bekleyip portföye katkı sağlamak yönünde..

Şuana kadar yumurtaları hep aynı sepete koydum. Aslında yanlışı görüyorum ancak benim doğrum veya isteğim bu. Yani borsaya yatırım yüzde 100.. 10 yıldır borsa yatırımcısıyım.

Son Kazancıma baktığımda faizin 2 katı döviz bazlı bakarsak bir miktar altında bir kazancım mevcut..

Mali müşavirim. Aylık belli bir kazancım var.

Ve aylık kazancımdan sürekli borsaya yatırıma devam ediyorum.

Hedefim portföyü biraz daha büyüterek temettü bazlı senetlere geçmek ve bu yolda 10 yıl boyunca kazancımdan aylık arttırımlarla emekli olabilmek..

Tüm arkadaşlara sevgiler...

LG-M700 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

Elimden geldigince kendimce strateji olusturmaya calisiyorum ornegin bu ay alim yapmadim nakiti tutuyorum temettulerden sonra mart ve nisan alimlarini tupras ve fort oto eklemesi olarak yapacam temettuden sonra kisa vadeciler hisseyi satiyor hisse dusebilecegini veya bi sure yatayda seyredecegini tahmin ediyorum o zaman alim firsati olusturur diye alimlarimi temettu sonrasina biraktim

Acizane okumayan arkadaslar varsa
    Akilli yatirimci
    Borsada tek basina
    Siradan hisseler siradisi karlar
    Babilin en zengin adami
    kitabini okusunlar bana cok sey kattilar en azindan yatirim ve tasarrufun onemi ve borsanin temel kurallarini ogrenirler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    Çok güzel başlık, çok kıymetli insanlar. Eksik olmayın sevgili arkadaşlar...

Benim yatırım tarzım uygun bulduğum ve değer analizi ile tespit ettiğim 2 veya 3 hisse ile hedefe kadar bekleyip portföye katkı sağlamak yönünde..

Şuana kadar yumurtaları hep aynı sepete koydum. Aslında yanlışı görüyorum ancak benim doğrum veya isteğim bu. Yani borsaya yatırım yüzde 100.. 10 yıldır borsa yatırımcısıyım.

Son Kazancıma baktığımda faizin 2 katı döviz bazlı bakarsak bir miktar altında bir kazancım mevcut..

Mali müşavirim. Aylık belli bir kazancım var.

Ve aylık kazancımdan sürekli borsaya yatırıma devam ediyorum.

Hedefim portföyü biraz daha büyüterek temettü bazlı senetlere geçmek ve bu yolda 10 yıl boyunca kazancımdan aylık arttırımlarla emekli olabilmek..

Tüm arkadaşlara sevgiler...

LG-M700 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yapilabilecek ve siklikla yapilan hata hirsa kapilip kiza zamanda hedefe ulasmak icin normalde alinmayacak spekulatif hisseleri almak.
    Bu nedenle diyorum ki:
    Once kendini tani..
    Gavurlarin binlerce yildir dedikleri gibi: Know thyself
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Serdardm79 Yazıyı Oku
    Elimden geldigince kendimce strateji olusturmaya calisiyorum ornegin bu ay alim yapmadim nakiti tutuyorum temettulerden sonra mart ve nisan alimlarini tupras ve fort oto eklemesi olarak yapacam temettuden sonra kisa vadeciler hisseyi satiyor hisse dusebilecegini veya bi sure yatayda seyredecegini tahmin ediyorum o zaman alim firsati olusturur diye alimlarimi temettu sonrasina biraktim
    Genelde temettu sonrasi bi miktar gerileme olur brut net temettu farki ve beklenti bitmesi nedeni ile.
    Temettuye az kalmis senetlerde temettu cikisi fiyata fazlasi ile yansimis olur.
    Ben de temettuye cok az kalmis hisse almam temettu sonrasina birakirim.
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Froto bana goz kirpiyor, 2013 17-25 Araliktan sonra bir daha ekle beni diyor sanki
    Syg,

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Froto bana goz kirpiyor, 2013 17-25 Araliktan sonra bir daha ekle beni diyor sanki
    Syg,
    Bende tofaş var. 2 senedir tutuyorum. Karda olduğumu söyleyemem. uzun vade disiplini için tutuyorum. Arada çok düşerse alıp yükselirse satıyorum. ana birikime dokunmuyorum. Hesap yaparken temettüyü hisse değerinden düşmüyorum.
    Şimdi bir kısmını ford’a geçirsem mi diye düşünüyorum. Ama brexit ingiltereyi yavaş yavaş zehirlerken zamanlama konusunda emin değilim.
    Diğer taraftan pegasus hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bende tofaş var. 2 senedir tutuyorum. Karda olduğumu söyleyemem. uzun vade disiplini için tutuyorum. Arada çok düşerse alıp yükselirse satıyorum. ana birikime dokunmuyorum. Hesap yaparken temettüyü hisse değerinden düşmüyorum.
    Şimdi bir kısmını ford’a geçirsem mi diye düşünüyorum. Ama brexit ingiltereyi yavaş yavaş zehirlerken zamanlama konusunda emin değilim.
    Diğer taraftan pegasus hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    GK sonrasi of the record kisminda Haydar bu seneki hedefleri tutturma ihtimalimiz nedir soruma karsilik, Brexit yavas ve zamana yayilmis olarak gerceklesirse hedefleri asaris bile dedi...
    Ben vakti ile kararimi Froto'dan yana kullanmistim bu nedenle Toaso ile pek ilgilenmedim.
    Pegasus ise benden sahiplik kriterinden gecemiyor.
    Bu nedenle ilgilenmedim, incelemedim bir yorum yapamam.
    Syg,

Sayfa 321/1230 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •