-
Ben ayni sektorden iki hisse tutmuyorum herkes bistten korksada ben korkmuyorum mesela koclar bir asirdir ayaktalar bistte yatirim yapilacak saglam sirket sayisi az zaten bir de kendimce şöyle düşünüyorum amerika avrupa borsasina yatirim yapmayi isterim ama sermayem o kadar yok ve vergileri yüksek onun yerine bistimizde kuresel ortaklarimiz var fransiz adp li tav amerikali ford italyan fiat gibi ben ford ve tav alınca amerika ve avrupa borsasina yatirim yapmis hissediyorum kendimi 😃 ama burda yabanci fonlarin ortak oldugu sirketleri hesap ermiyorum dogrudan kuresel ortakliklari olan sirketleri guvenilir buluyorum 6 aydir borsadayim ama ilgilendigim 20 civari sirketin hepsinin gecmis 5 yillik finansal rapor faaliyet raporlarini ve kap haberlerini okudum sureklide takip ederim ekleme cikarmayi artirip azaltmayi hem buna gore hem de fiyatina gore yapiyorum.6 aydir bisttle ilgileniyorum ama kendim tecrube etsem belki 10 yilda ulasacagim seviyeye burdaki ve farkli yerlerdeki ustadlari takip edip 10 yil yerine 1 yilda ulasacagimi dusunuyorum porfoyum 6 ay olmasina ragmen %20 artida ayrica 9000 tl ana para yatirdim ve bu sene yaklaaik 900 tl de temettu gelirim olacak bistten korkmaya gerek yok 5 liralik domates alirken bile iyisini seçip aliyoruz binlerce tl paramizi yatiracagimiz yatirim yapacagimiz hisseyi alırken domates kadar önem vermezsek sonucun hüsran olacagi kacinilmaz gercek maalesef kusura bakmayin biraz uzun oldu.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri