Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 124/434 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 985 - 992 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

1.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    denize tam dökememişiz kırıntıları kalmış sira onlarda
    Ötün bakayım, ekonomik kriz tepenize indiğinde bu hamasetin bir faydası olmayacak. Adam dış düşman dediğinden 500 milyar dolar borç almış yemiş. Nerede bu paralar ne yaptınız diyeni de "denize dökemedikleri artık" olarak görüyorsunuz. Borç alan emir alır diyen Reisinizdi ben değil. 31 Marttan sonra emirler gelmeye başlayıp da Reis uygulamaya koyunca hepiniz bir tarafınız ayazda kalmışçasına titreyeceksiniz. Sabredin biraz.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

2.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Ötün bakayım, ekonomik kriz tepenize indiğinde bu hamasetin bir faydası olmayacak. Adam dış düşman dediğinden 500 milyar dolar borç almış yemiş. Nerede bu paralar ne yaptınız diyeni de "denize dökemedikleri artık" olarak görüyorsunuz. Borç alan emir alır diyen Reisinizdi ben değil. 31 Marttan sonra emirler gelmeye başlayıp da Reis uygulamaya koyunca hepiniz bir tarafınız ayazda kalmışçasına titreyeceksiniz. Sabredin biraz.
    Öneriniz ne Sayın ekfuture?

Bahsettiğiniz sorunlar o zaman da vardı: Borcun alası, açlığın daniskası.

Ödemedik mi? ÖDEDİK.

Karnımız doymadı mı? DOYDUK.

Mustafa Kemal

İstanbul'u basıp padişahı tahtından mı indirdi

yoksa

o tahtı iki yüzyıldır rehin alan Batı'yı mı denize döktü?

Haaa bu mücadele buna yakışmıyor ona yakışmıyor bize yakışıyor diyorsan

Mustafa Kemal'den sonra bunu hakedecek ne yaptım diye bir özeleştiri yapmanızı öneririm nacizane.

Uzatıp polemik konusu yapmak istemiyorum ancak bu görüşümün de silinmesini de istemiyorum. Saygılarımla.

3.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Öneriniz ne Sayın ekfuture?

Bahsettiğiniz sorunlar o zaman da vardı: Borcun alası, açlığın daniskası.

Ödemedik mi? ÖDEDİK.

Karnımız doymadı mı? DOYDUK.

Mustafa Kemal

İstanbul'u basıp padişahı tahtından mı indirdi

yoksa

o tahtı iki yüzyıldır rehin alan Batı'yı mı denize döktü?

Haaa bu mücadele buna yakışmıyor ona yakışmıyor bize yakışıyor diyorsan

Mustafa Kemal'den sonra bunu hakedecek ne yaptım diye bir özeleştiri yapmanızı öneririm nacizane.

Uzatıp polemik konusu yapmak istemiyorum ancak bu görüşümün de silinmesini de istemiyorum. Saygılarımla.
    Bilime, sanata, kültüre, eğitime daha fazla önem verilecek. Vatandaşa imam hatip dayatması yapılmayacak, eğitimin temeline bilimin özü olan evrim teorisi yerleşecek. Dışarıdan alınan borçlar lükse ve betona harcanmayacak.

Ben bu günden bahsediyorum, tarihi şahsiyetlerin polemik konusu edilmesi doğru değil. Siz günümüzden bahsetmek yerine atışın serbest olduğu sularda 80-100 sene gidip gelmek için laf çeviriyorsunuz. Reisinizin yarattığı enkazla yüzleşmek istememenize bağlıyorum bunu. Fikren kaçsanız bile bu yüzleşmeyi hayatın pratiğinde acı bir biçimde 3-5 ay içinde yapacaksınız zaten, kaçış yok.
    Ben burada olacağım, özeleştirinizi de okuyacağım. Merak etmeyin.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

4.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Bilime, sanata, kültüre, eğitime daha fazla önem verilecek. Vatandaşa imam hatip dayatması yapılmayacak, eğitimin temeline bilimin özü olan evrim teorisi yerleşecek. Dışarıdan alınan borçlar lükse ve betona harcanmayacak.

Ben bu günden bahsediyorum, tarihi şahsiyetlerin polemik konusu edilmesi doğru değil. Siz günümüzden bahsetmek yerine atışın serbest olduğu sularda 80-100 sene gidip gelmek için laf çeviriyorsunuz. Reisinizin yarattığı enkazla yüzleşmek istememenize bağlıyorum bunu. Fikren kaçsanız bile bu yüzleşmeyi hayatın pratiğinde acı bir biçimde 3-5 ay içinde yapacaksınız zaten, kaçış yok.
    Ben burada olacağım, özeleştirinizi de okuyacağım. Merak etmeyin.
    Ben ocu bucu değilim Sayın ekfuture.

Açık ve net:

Antiemperyalistim ve artık genellemekte de bir sakınca yok, antibatıcıyım.

Bu uğurda tercihimi belirleyecek kriterler de bellidir.

Topu kim çeviriyor bırakın ona takipçiler karar versin. Saygılar.

5. Günaydın, iyi haftalar diliyorum. Bu hükümet ülkeyi 16 sene yönetti ve 17. sene maalesef duvara tosladı. Adına varlık kuyruğu denilen patates soğan kuyruğuna mahkum edildi insanlar ve 17. senede "beka" sorunu oluştu. Aslında muhalefetin dillendirirmesi gereken bir konu "beka" konusu. 17 seneden sonra bu sorunlar varsa araba duvara toslamıştır. 50 tane oy devşirebilmek için din gibi kutsal değerler kaşınıyor. Burada yazan herkesin görüşüne saygım var ve AKP li arkadaşlara sadece şu soruyu soruyorum, tank palet fabrikası gibi yerli ve milli bir fabrikanın 25 yıllığına başka bir ülkeye devredilmesi vicdanınızı sızlatmıyor mu? Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.

Dini kullanmayı bırakmalılar.

Neyse akp oy verecek vatandaşlarımızın sonuna kadar izlemelerini ve düşünmelerini diliyorum.

Ve beni dinden soğutan kim.

Müslüman deyince aklıma gelenleri yazmıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=r6jJCbeL4PM

Şirin Payzın'la; 31 Mart ''Arifesinden'' Türkiye - Levent Gültekin
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7.  Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Günaydın, iyi haftalar diliyorum. Bu hükümet ülkeyi 16 sene yönetti ve 17. sene maalesef duvara tosladı. Adına varlık kuyruğu denilen patates soğan kuyruğuna mahkum edildi insanlar ve 17. senede "beka" sorunu oluştu. Aslında muhalefetin dillendirirmesi gereken bir konu "beka" konusu. 17 seneden sonra bu sorunlar varsa araba duvara toslamıştır. 50 tane oy devşirebilmek için din gibi kutsal değerler kaşınıyor. Burada yazan herkesin görüşüne saygım var ve AKP li arkadaşlara sadece şu soruyu soruyorum, tank palet fabrikası gibi yerli ve milli bir fabrikanın 25 yıllığına başka bir ülkeye devredilmesi vicdanınızı sızlatmıyor mu? Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.
    Bunların yerli ve milli anlayışı.Kafalarına atılan 200 gr lık çay kadardır.

8. 18 mart Modern Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş başlangıç noktası olan Çanakkale Zaferini kutlar ve Şehitlerini rahmetle yad ederim. Ruhları şad olsun...

ATATÜRK ün izindeyiz sonsuza dek !!!

Sayfa 124/434 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •