Sayfa 33/106 İlkİlk ... 2331323334354383 ... SonSon
Arama sonucu : 847 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Temettu Etkisizligi

1.  Alıntı Originally Posted by DRİZM Yazıyı Oku
    Tıkladığın linkte sağda BLOG ARŞİVİ....2014.....3 MAYIS TARİHLİ GÖNDERİ...

bir link bile kopyalayamıyorum öfff ki ne öfff...
    abi cok beceriksi,zsin yaaaaaaaaaaaaaaa olmuyor olmuyor..........

nasıl yaıtırmcı olmuşsun sen abi sen yerin dibindesin eziksin cahilsin.

ŞAKA YAPIYORUM HAAAAA AMAN DİYEYİM AGABEY....
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

2. Bunu yapacağını hissetmiştim, en azından " çok cahilsin, keşke ölsen"i seçmemişsin bu da bişey....

Bir de programa çamur atacağını (en azından deneyeceğini) tahmin ediyordum...

Bu arada... Bear Bull da gelmiş, bu iyi bişey mi?

3. Yazılarıda okudum abi güzel dalgaya almış.

Güzel kazanmışsa ne mutlu ona programda senin söylediğin programmış abi.

temettü vereni alırsın vermeyenı satarsın falan fıstan bu sıze kalmış birşey. stratejıler değişir.

bende temettü dağıtan hısse alıyorum dagıtmayanda aldıgım oluyor dagıtan hısse bu sene dagıtmazsa satmıyorum mesela vb bunda zaten sorun yok.

kimse temettü dağıtıan hisseden kazanılmaz demiyor kazanılır ama o hisseler "keşke" temettü dağıtmayıp yatırım yaparak buyuse fenamı olurdu daha iyi olurdu çok kredi çekecegine az kredi çekerdi biz bunu savunuyoruz.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

4.  Alıntı Originally Posted by DRİZM Yazıyı Oku
    Bunu yapacağını hissetmiştim, en azından " çok cahilsin, keşke ölsen"i seçmemişsin bu da bişey....

Bir de programa çamur atacağını (en azından deneyeceğini) tahmin ediyordum...

Bu arada... Bear Bull da gelmiş, bu iyi bişey mi?
    onu ozellıkle seçmedim abi :D az makaraya vurdum neşelensin ortam diye.

5. O kadar esip gürledikten sonra 250. iletide demissin ya "sorusu olan yazsın" diye....asıl komik olan bu olmuş...yazdıklarından sonra insan nasıl soru sorsun ?

Bu arda bilmiyorum gördün mü? Söyleye söyleye ASELSAN a temettü verdirdin, bu yıl %8 e yakın....

Selamlar...

6. Erhan Bey, blog yazısındaki grafikteki getiriye dikkat ettin mi? Adam % 2000 getiride o başlığı atmış...

7.  Alıntı Originally Posted by DRİZM Yazıyı Oku
    O kadar esip gürledikten sonra 250. iletide demissin ya "sorusu olan yazsın" diye....asıl komik olan bu olmuş...yazdıklarından sonra insan nasıl soru sorsun ?

Bu arda bilmiyorum gördün mü? Söyleye söyleye ASELSAN a temettü verdirdin, bu yıl %8 e yakın....

Selamlar...
    Haklısın komik olmuş bagırıp cagırıp bilinçsizsiniz dedim. sonra hadi soru sorun bakam dedim. Yatırımcılar korkularından yazı yazmalarına engel olmuş olabilirim.

Özür dilerim sert dille eleştirdiğim için. Fakat burada ben suçumu kabul ediyorum yanlış cumleler kullanarak kızdım sizlere haddime bile değil ben kimimde sizlere kızacağım haklısınız.

Peki ya bu olayları bılmeyen sizde hiç mi hata yoktu ? Bunları öğrenmemek benim suçummu. Ben buna kızıyorum.

Şimdi soru olan yazsın diyorum. Eğer bilgiliysen yazarsın açık vermezsin demekki konuyu okadar iyi bilmiyorsun ki soru sormaktan korkuyorsun cunku yanlış birşey soylersen ben sana cahilsin diyeceğim :D

Aaslında alakası yok soru sorana cok duzgun sekılde acıklarım ben deki bana hisse senedi nasıl alınır de cevaplayayım. Hemde oyle bir anlastırım ki net şekilde anlarsın.

Ama donupte temettü şöyledir böyledir dersen ona kızarım hem konuya hakım degilsin hemde tersi yorum yapıyorsun diye. İkisini karıştırmayalım. Soru sorup ogrenmeye calısmak ayrı birşey.

Soru sormadan savunmaya geçerken azından yanlış birşeyin cıkması ayrı birşey.

Ha yinede dediğim gibi kızdım ve küçümser yazılar yazdıgım dogrudur fakat onu bıle yazarken kendi öz eleştirimide yaptım bende zamanında siz gibiydim dedim.

Alıntı Originally Posted by DRİZM Yazıyı Oku
    Erhan Bey, blog yazısındaki grafikteki getiriye dikkat ettin mi? Adam % 2000 getiride o başlığı atmış...
    dikkat etmedim o kısma nihayetinde programdan cıkartılmış getiri. yani bu bıze ne anlatmalı sadede gelelım ne anlamam lazım hocam.

8. Bilmediğim için soruyorum ; teknik analizde formül, algoritma tasarladığınızda GEÇMİŞE YÖNELİK testler yapar mısınız ya da yapmaya gerek yok mu? Geçmişte ne yapmış kaç kez al kaç kez sat vermiş , karlı/zararlı işlem oranı ne ?

Temettü etkisizdir diyorsun ama maalesef seni etkilemiş "temettü şöledir dersen kızarım" diyosun ya hani.... şaka şaka..

o kadar örnek verdin, hesaplar yaptın, matematik egzersizlerle anlattın anlamamı bekliyorsun; peki ben örnek verince niye kabul etmiyorsun ?

Tamam, sen haklısın, Temettü etkisizdir.....ne oldu? gene 20000 2300 den büyük değil mi?

Benim stratejim belli, seninki belli ; stratejisini belirlerken burayı okuyan olursa kararı kendisi versin.... Zaten sen, ben yazmasak hisse netin ön sayfasından çıkmamız fazla sürmez...

Seni tanıdığıma memnun oldum...İyi akşamlar...

Sayfa 33/106 İlkİlk ... 2331323334354383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •