Sayfa 403/1000 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. 18 MART itibariyle TL cinci

USD cinsi

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Yurtiçi yerleşikler geçen hafta da 4 milyar USD daha almışlar...
    Yahu doviz büfelerine bankalara adam dikeltsinler, Haydar ellerinde olacak, dolar alani Haydarlasinlar, bir daha alabiliyorlarmı!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Merkez Bankası Haftalık Banka ve Para İstatistikleri’ni yayımladı. Yurt içinde yerleşik kişilerin dolar mevduatları 59 milyar 856 milyon dolardan, 61 milyar 12 milyon dolara yükseldi. Vatandaşlar 15 Mart ile biten haftada 1 milyar 156 milyon dolar aldı. 5 Ekim 2018 haftasından bu yana vatandaş 23 haftadır üst üste döviz aldı.

Yaklaşık altı aydır döviz birikimlerini kesintisiz artırmaya devam eden bireylerin yabancı para cinsinden mevduat ve fonları 15 Mart haftasında 1.64 milyar dolar artışla 105.7 milyar dolar ile tarihi zirveye yükseldi.

Yurt içi yerleşiklerin euro hesapları da yükseldi. 15 Mart ile biten haftada vatandaşlar 305 milyon dolar değerinde euro aldı.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Konumuz "ben demiştim" ise burada 21.46 var...
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yahu doviz büfelerine bankalara adam dikeltsinler, Haydar ellerinde olacak, dolar alani Haydarlasinlar, bir daha alabiliyorlarmı!
    ne gerek var reha abi demir yumruk ekonomi bakanımız şahsen Mike Tyson nin bile kendisinden
    çekindigini söyleyen egonomistler var

6. O 4 milyar dolar bankada dth olarak değilde fiziki olarak alınsaydı zati durum farklıydı şu an)) Totoş dth ))

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    siz faiz istemiyorum diye talepte bulunmazsanız yıl sonlarında vadesiz mevduata çok düşükte olsa faiz uygulanıyor/uygulanıyordu
    Şimdi müşteri hizmetleriyle görüştüm, yanlış bilgi diyor. Vadesiz döviz hesabından hiçbir fayda saglamadiginiz için stopaj kesilemez diyor .

Ben abartıyorum ya kimse pek takmadı. Bunlar vadesiz hesapta neyin yüzde 20 sini kesiyor diye .

Net bir cevap çıkmadı ortaya .

8. Yani illaki vatandaşa bankalardan paranızı çekip fizikiye alın diyorlar. Ondan sonra kıçları açıkta kalacak. Ben şahsen bu vergi artışından sonra 10 dolarımı dahi bankada bırakmam. alır fizikiye geçerim. Bunların baskıcı ekonomik politikaları ortada. Şimdi bu vatandaş bu vergi artırımından sonra dövizini bankadan çekse hak değil mi? Bunlar dolar alıp başını giderse dolara çıpa atar ve bankadan dolarını çekmeye kalksan TL olarak verebiliriz deyip çıpa attıkları fiyattan ödeme yaparar.

Sayfa 403/1000 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •