Sayfa 824/999 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 6,585 - 6,592 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Stopaj konusunda herkes yüzdelerini tartıştı ama çoğu kişinin gözden kaçırdığı ince bir ayrıntı vardı.

Karar bir gece ansızın Başkanın imzasıyla anında karara bağlanmıştı. Yani eskiden olduğu gibi mecliste tartışarak alınan bir karar değildi. Bu sanıldığından çok daha ciddi bir durum. Düşünsenize başkan bir gece kafasına estiği bir kararı anında yasalaştırabiliyor....

Parlamenter sistemi özleyeceğimi hiç bu kadar düşünmemiştim...
    Dostum günaydın..
    Bundan evvel para politikası ile ilgili bir karar yine CB kararnamesi ile çıktı idi..
    O zaman hop demiştim ama basın falan fazla üzerinde durmadı idi..Hatta ekonomi kanalları bile ne iş diyemedi..
    Halbuki böyle şeylere MB nın bakması lazım gelir..
    O işler bitti..

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Hiç de bağırmıyordu walla dostum..Kızmaca alınmaca yok..
    Daha 6 ay evvelsi..
    Çok iyi hafızamda..
    saat 12...dolar 6.30 larda RTE çıktı ne faizi arkadaşım faiz artışına karşıyım dedi
    6.55 i vurdu 10 dk içinde
    saat 2 de MB 24 yaptım faizi dedi 6.10 lara kadar gevşedi..
    Herkes tamam bu iş dolar çakılır derken 6.50 leri vurdu yeniden..
    Tamamiyle katılıyorum. O dönem birçok kişi bozamadı, tekrar 7 olur 8'e giderler dönüyordu.
    Çok zor kararlardı.

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Ben dayımin 1.5m dolarini 6.40dan sattirdim, adamin kendisine 5.20 5.20 deyip duruyordum dalga geciyordu, en son 5.20 den donunce beni arayip duruyor mert ne yapalim diye, bilmiyorum diyorum, dusecek desem dusmez,yukselecek desek yukselmez, bugunki artis muhtemelen pazartesi salacak kendini zaten

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben pazartesi salacağını sanmıyorum.
    Salma ihtimali var ise seçimden sonra salabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Ben dayımin 1.5m dolarini 6.40dan sattirdim, adamin kendisine 5.20 5.20 deyip duruyordum dalga geciyordu, en son 5.20 den donunce beni arayip duruyor mert ne yapalim diye, bilmiyorum diyorum, dusecek desem dusmez,yukselecek desek yukselmez, bugunki artis muhtemelen pazartesi salacak kendini zaten

Teknik analizi berbat duruyo (yukarı manasında)
    Haftalık macd dipten kesmeye hazırlanıyor
    Günlükde 2 aydır yükselen bir macd var..
    Fiyat çanağı tamamladı..

Berbat yani..Umarım salınır..
    Yoksa bu sefer işler geçen ağustos gibi olmaz..
    Çok karışırız
    Çokkkk..
    Seçimde yok akp yi frenleyecek..

Dun 2 yillik bilhassa 10 yillik tahvillerde sebebi anlasilamayan tuhaf bir dusus vardi, nedense şu doviz artisindan sonra 4 gun onceki yere geldi, sanki haberleri varmisda hazirlanmislar gibi

5.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Onu bu sisteme yol verirken düşünecekti insanlar...Referandum + sonrası seçimlerde...Geçti Bor ilçesinin pazarı...Yeni Türkiye böyle artık...
     Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Stopaj konusunda herkes yüzde oranlarını tartıştı ama çoğu kişinin gözden kaçırdığı ince bir ayrıntı vardı.

Karar bir gece ansızın Başkanın imzasıyla anında karara bağlanmıştı. Yani eskiden olduğu gibi mecliste tartışarak alınan bir karar değildi. Bu sanıldığından çok daha ciddi bir durum. Düşünsenize başkan bir gece kafasına estiği bir kararı anında yasalaştırabiliyor....

Parlamenter sistemi özleyeceğimi hiç bu kadar düşünmemiştim...
    E yazdıkya bunu daha önce...

6.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Dun 2 yillik bilhassa 10 yillik tahvillerde sebebi anlasilamayan tuhaf bir dusus vardi, nedense şu doviz artisindan sonra 4 gun onceki yere geldi, sanki haberleri varmisda hazirlanmislar gibi

23-24 haftadır hazırlanıyorlar...Kimler alıyor sanıyorsun ?

7. Bugünkü döviz hareketi ne damat la ne tepey le alakalı yahu birileri gelişmekte olanlardan paralarını çekiyor .....Real le ruble ye bakın....haaa bizde daha fazla değer kaybediyor oda zaten herzaman ki olağan halı işte belli MB rezervi cart curt ndan dolayı.

Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Bugünkü döviz hareketi ne damat la ne tepey le alakalı yahu birileri gelişmekte olanlardan paralarını çekiyor .....Real le ruble ye bakın....haaa bizde daha fazla değer kaybediyor oda zaten herzaman ki olağan halı işte belli MB rezervi cart curt ndan dolayı.
    Herkes Önümüzdeki 1 yıl içinde kriz bekliyor...Bir buradaki mevduatcı hariç .

FED ne zaman faiz artırımını durdurmuş o zaman dünya karışmış....

Sayfa 824/999 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •