Sayfa 825/999 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Bugünkü döviz hareketi ne damat la ne tepey le alakalı yahu birileri gelişmekte olanlardan paralarını çekiyor .....Real le ruble ye bakın....haaa bizde daha fazla değer kaybediyor oda zaten herzaman ki olağan halı işte belli MB rezervi cart curt ndan dolayı.
    https://tr.investing.com/currencies/usd-brl
    Brezilya reali de 7 kuruş yukarda açtı (+2.21).
    Gerçekten tuhaf şeyler oluyor.
    Brezilya'da faiz oranı 6,50%.
    Bizim BIST'in de gözü toprağa bakıyor malesef.

2. haydi şimdi bir banka çıksa Tl. ye 32 gün %28 veriyorum dese gerçekten 32 gün bağlayacak babayiğit var mı ? ciddi soruyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Herkes Önümüzdeki 1 yıl içinde kriz bekliyor...Bir buradaki mevduatcı hariç .

FED ne zaman faiz artırımını durdurmuş o zaman dünya karışmış....
    Olabilir de kendi borsaları düşmüyor henüz ..parasal genişlemeye giderler halladerler yine Amerikan 10 yıllıklar 2.50 altın da ..dediğin gibi birşey olursa altın alirim parasal genişlemeye le coşar gider

4.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    https://tr.investing.com/currencies/usd-brl
    Brezilya reali de 7 kuruş yukarda açtı (+2.21).
    Gerçekten tuhaf şeyler oluyor.
    Brezilya'da faiz oranı 6,50%.
    Bizim BIST'in de gözü toprağa bakıyor malesef.
    Aynen bugün enteresan bizden başladı Rusya ve Brezilya ile devam ediyor toptan çekiyor lar paraları bu ingiliz ve İsrail parasının onun de kimse duramaz küresel sermaye baronu bunlar ...bist dolar bazında da ucuz aslın da ama ekonomi durgun Ken cikamiyor birde dolar yükselince sopayı yedi ...aynı şekilde Brezilya borsası da kaç gündür düşüyor...birlikte hareket ediyorlar uzun süredir ....Türkiye Brezilya aynı potada uzun zamandır Rusya olumlu ayristi.....hoş 3_4 gündür koskoca alaman dax bile acayip sopa yedi ..buda bizim bist i düşürüyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Tamamiyle katılıyorum. O dönem birçok kişi bozamadı, tekrar 7 olur 8'e giderler dönüyordu.
    Çok zor kararlardı.

Ben pazartesi salacağını sanmıyorum.
    Salma ihtimali var ise seçimden sonra salabilir.
    Dolar alacam da yükselecekte çok beklerler çoookkkk ama tabi harika jest ve mimikler olmayınca bu kelimeler anlam kazanmıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    haydi şimdi bir banka çıksa Tl. ye 32 gün %28 veriyorum dese gerçekten 32 gün bağlayacak babayiğit var mı ? ciddi soruyorum.
    ben bağlarım dolara girmek bu fiyattan cesaret ister. yaramıza tuz bastınız. 20,6 veren bile yok peeehheeeyy 28 nerede nzor veriyordu bir ara değerini bilemedim iş işten geçince hesap açtım orada da.

7.  Alıntı Originally Posted by olgunus Yazıyı Oku
    bu arada aktif usd doviz fonu 5,06 mk 5,69 getirmiş aktif mtlerine danışabilirsiniz.
    Alt limit var mı bu fonu almak için?

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

8. Merhaba, bugünkü doların 5.45'lerden 5.60'a çıkması pazartesi günü PPF getirelerini nasıl etkileyecektir?
    Haftasonu için günlük vadeliye atmak için halen 30 dakikam var [emoji4][emoji4]

ONEPLUS A6010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 825/999 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •