Çok zor bu koyun kafalı CeHaPe'lilere laf anlatmak, o kadar da ornek veriyoruz, yahu!![]()
CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Çok zor bu koyun kafalı CeHaPe'lilere laf anlatmak, o kadar da ornek veriyoruz, yahu!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
https://www.aydinlik.com.tr/erdogan-...ye-mart-2019-1
Valla ben Hindistan'ın ineğini yeğlerim, en azından süt veriyor.
Akp mazisi 20 yıllık bile yok, ondan öncekileride anlat bi hele.....Akideşler tanzim satışlarına takmış kafayı, yaşları güçcük herhalde akılları yetmez. Karaborsaya düşen çayı, şekeri, sidarayı vs. Vs. Anlatta dinleyelim Reha beeeyy. Yarım kilo kıyma için 4 saat et ve balık kurumunda kuyrukta beklediğimizi anlat, 5 kilo pirinç için tüm gün köy mahsülleri ofisinin önünde kuyrukta beklediğimizi anlat, esnafın fırlattığı kasayı anlat, hiper enflasyonu anlat, yüzde bilmem ne olan faizi anlat, kaç devrim yaşadık onları anlat, goministler ile faşitlerin birbirini nasıl yediğini anlat, bütün bunların neden bizim Ülkemizde olduğunu anlat, gece saat 12 de polis karakolunun önünden geçerken bu saatte burada işiniz ne denipte içeri alınan ve sabaha kadar her yerleri mosmor edilen 3 gencin öyküsüde benden olsun.
AKP gelmeden demokrasinin doruğuna erişmiştik, özgürdük, şimdi kapıdan dışarı bile çıkamıyoruz. Cehepe gelsede pankartları alsak çıksak taksime, feministlerle el ele vuruşurduk ( önceden keseyimde itiraz istemem; yılın bombası pankartlı benim)...![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Şurada rakı içenlerin yazıları bana çok yakin ve eğlenceli geliyor. Ben de az içecektim bu aksam ama hanım müsaade etmedi. Benim yaşıma gelince maalesef böyle oluyor. 😊
Yer İmleri