Sayfa 419/1000 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

ayvacıkta tekne batmış 4 göçmen ölmüş
    bir halt olacağı yok.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün TSK yapılanmasına Muğla Merkezli 14 il'de eş zamanlı olarak operasyon başlattı.

Ardışık arama yöntemiyle ankesörlü/kontörlü telefonlardan örgütsel iletişime geçtiği tespit edilen 17 şüpheli hakkında dosya savcısı tarafından arama ve gözaltı kararı çıkarıldı. Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şüphelilerin belirlenen adreslerine sabah erken saatlerde eş zamanlı operasyon düzenledi. Deniz Kuvvetleri, Sahil Güvenlik ve Jandarma Komutanlığına bağlı şüphelilerin ikametlerindeki aramaların devam ektiği, yakalanan şüphelilerin tamamının Muğla'ya getirileceği öğrenildi.
    bir halt olacağı yok.

ABD Dışişleri Bakanlığı, Fas'a 25 adet F-16D/C Block 72 serisi savaş uçağının 3 milyar 787 milyon dolara satılmasına onay verdi.
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Herifler seçilmedi, o zaman ne olacak saçma sapan laf, at iceri hemen simdi!
    Bir yere başvururken biz savcılıktan temiz kağıdı alıyoruz .

Bunlar yönetici olarak almak zorunluluğu yok mudur ki bu şekilde açıklama yapılıyor

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

5.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Ben de önceki gelişimde 1000 yıl yaşamıştım bu ikinci gelişimde 100 yıl yaşarsam öpüp başıma koyacağım.. İşler o kadar fena yani!
    Bizim köyde ortalama ömür 1000 yıldı. Bi de uzaklarda HomoSapiens köyü vardı onlar ortalama 30 yıl yaşardı fukaralar..
    Tanrı’nın yolunda yürüdü Peygamber onu hemen yanına aldı 350 yaşında diye yazar .

Tabi o zaman ki takvim belki daha farklıdır onu bilemeyiz tabi

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Dolar gene kıpırdıyor
    bir halt olacağı yok.

7. '' Merkez Bankası net döviz pozisyonunda 7-21 Mart arasında nedeni anlaşılamayan 6.3 milyar dolarlık düşüşün ardından bugün açıklanan 22 Mart verisi şaşkınlık yarattı. ''

https://ahvalnews-com.cdn.ampproject...node/42750?amp
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 419/1000 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •