Bir zamanlar buradaki geyiklerin aynısını İŞFİN de 0,9 larda yapıyordu birileri.Hisse de 2 kez % 10 zor kazandık.Ondan sonra topiğe birileri dadandı yok bu adam satmadıkça gitmez falan filan.Hatta birisi bir gün kasasında bulunan nakitten bile daha düşük piyasa değerine işlem görürken satın canınızı kurtarın yazdı.Şimdi bakın bakalım hisse nereden nereye gitmiş.Bu arada o satmadıkça bu hisse gitmez dedikleri kişinin de artık şirket kartında ismi var.
Borç morç bunlar hikaye sizin derdiniz ne ben çok iyi biliyorum.Tahtada yaptığınız tiyatro da burada yaptırdığınız geyiklerde derdinize çare olmaz.
Yd olayı büyük bir hataydı hisse fiyatının düşük kalmasına seyirci kalmanızda çok büyük bir hata.Ben son kez buradan uyarayım üzerime düşeni herkes için yapayım lütfen bu sefer bari söylediklerimizi zamanında dikkate alın.Vestl bile 14 lira oldu bilmem anlatabildim mi?VESTL 1,6 ken bu hisse en kötüde 2,7 lira idi.Özellikle riskin erken saptanması komitesine duyurulur.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 26-03-2019 saat: 12:39.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri