Sayfa 247/597 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    Bu ....... yoksunu çapsizlar bedelli yapincaya kadar bu durum surer gider. Ama herzaman yeni bir alicengize hazir olmak lazim.
    Bu vebalin altindan kalkmak zor.
    Saygilar.[emoji53]

Paylasimlarim kendi şahsi goruslerimdir ve yatirim tavsiyesi icermez.LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Tekrar bedelli yapacaklarını nereden öngörüyorsunuz.alınmış bir karar mı var?

3. Bir zamanlar buradaki geyiklerin aynısını İŞFİN de 0,9 larda yapıyordu birileri.Hisse de 2 kez % 10 zor kazandık.Ondan sonra topiğe birileri dadandı yok bu adam satmadıkça gitmez falan filan.Hatta birisi bir gün kasasında bulunan nakitten bile daha düşük piyasa değerine işlem görürken satın canınızı kurtarın yazdı.Şimdi bakın bakalım hisse nereden nereye gitmiş.Bu arada o satmadıkça bu hisse gitmez dedikleri kişinin de artık şirket kartında ismi var.

Borç morç bunlar hikaye sizin derdiniz ne ben çok iyi biliyorum.Tahtada yaptığınız tiyatro da burada yaptırdığınız geyiklerde derdinize çare olmaz.

Yd olayı büyük bir hataydı hisse fiyatının düşük kalmasına seyirci kalmanızda çok büyük bir hata.Ben son kez buradan uyarayım üzerime düşeni herkes için yapayım lütfen bu sefer bari söylediklerimizi zamanında dikkate alın.Vestl bile 14 lira oldu bilmem anlatabildim mi?VESTL 1,6 ken bu hisse en kötüde 2,7 lira idi.Özellikle riskin erken saptanması komitesine duyurulur.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 26-03-2019 saat: 12:39.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. İSMAİL TARMAN ın Sökedeki payında azalma mı var? %9 küsurdu? %8 küsura düşmüş görünüyor?raporlar mı yanlış?satsa bildirim yapardı.?

5. sadece bizim kaybettiklerimizle şirketin borcu ödenirdi. resmen yem olduk allah yardımcımız olsun. ytd

6. Neticede biz de bir şeylerin farkındayız. Sizce batıgrubu hisseleri alınır mı?

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
     Alıntı Originally Posted by hujman Yazıyı Oku
    Neticede biz de bir şeylerin farkındayız. Sizce batıgrubu hisseleri alınır mı?
    Sayin hujman iki senedir hergun mal aliriz...az veya cok...dikkatimizi ceken
    ne yazdiysak mal geliyor. Sizce bu normalmi? Hisse 1997 dolar fiyatinda
    ama hala deger yitiriyor.
    Birde alinacak deverde gormediklerinden olsa gerek ....GA karari olmasina ragmen yonetim hala seyrediyor. Siz karar verin demekten baska bir soz yok.
    Saygilar.

Paylasimlarim kendi şahsi goruslerimdir ve yatirim tavsiyesi icermez.LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Malınıza sahip olun,son çırpınışlar bunlar.
    Bunu yazanlarbana boş konoşuyorsun diyorlardı ve kağıt2.5x de idi .biri bana bunun açıklamasını yapsın.pazarlama mı cehalet mi,art niyet mi.teşekkürler.

Sayfa 247/597 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •