Sayfa 195/656 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    akrep kardeş ttraktörde sen neler yaptın acaba ?? 33,30 lardan almış ve en az %30 kazanç beklediğini söylemiştin... hissene iyi bak şu anda 31,60 tadır...
    ve daha yüzde 10 düşmemiş ve dedikten sonra 38 görmüş onuda söylemiyorum endekse göre çokmu düşmüş
    ytd deli saçmasıdır

2.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    kekom bunu lütfen not et bir yere ben görüntüsünü aldım fazla demiyorum bu sen bitmeden tekrar bu konuyu konuşalım birde polemiğe girme kekom yapma bunu sana olan saygımı yok etme hatalarından ders çıkarmak erdemliliktir neyse tl var özeldende yazabilirsin topiği daha fazla karalamayalım
    neyse dostum ben de daha fazla uzatma taraftarı değilim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    ve daha yüzde 10 düşmemiş ve dedikten sonra 38 görmüş onuda söylemiyorum endekse göre çokmu düşmüş
    34,50 leri gördü dostum...38 leri yakın zamanda görmedi...neyse dostum bence de fazla uzatmaya gerek yok..ama senden ricam şu iğnene biraz sahip çık...bak dost bildiklerini bile iğneliyorsun...iğneni koparıp atamıyorsan bari kılıf gibi bir şey yaptır...yolda giderken kılıfı geçir sonra istediğin kadar dolaş...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    34,50 leri gördü dostum...38 leri yakın zamanda görmedi...neyse dostum bence de fazla uzatmaya gerek yok..ama senden ricam şu iğnene biraz sahip çık...bak dost bildiklerini bile iğneliyorsun...iğneni koparıp atamıyorsan bari kılıf gibi bir şey yaptır...yolda giderken kılıfı geçir sonra istediğin kadar dolaş...
    bende sana o zaman sende kekolok yapma diyeyim keko
    ytd deli saçmasıdır

5.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    bende sana o zaman sende kekolok yapma diyeyim keko
    kekodan kekoluk yapma demek saçmalık dostum... ama neyse sen şu iğnene sahip çık ben saçma da olsa kekoluk yapmamaya çalışacağım...

6. dolar 5,37 de...bu şekilde devam ederse cumaya kadar tekrardan kendimizi 5,30 da görürüz...böylece de nötr bir döviz karşısında durdonun karını net görebileceğiz...

Sayfa 195/656 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •