Sayfa 609/1000 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Swap 965 görmüş

2.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Asın Türk bayraklarını asın...USD/TL yi 5.40 ta tutuyoruz...Yumruğu vurduk düşmanlara...Bu bir zaferdir...Gücümüzü görsünler eşşolular...
    BIST'teki 10k düşüş için de mehteri hazırlamak lazım

3.  Alıntı Originally Posted by things Yazıyı Oku
    Arbirtaj da böyle bir marj daha önce hiç görmedim sayın rxpu, umarım ne yaptıklarının farkındadırlar
    Dünyada çeşitli ülkelerde uzun zamandır var, Hatta örneğin Çin'de devlet kontrolünde sistematik bir arbitraj dahi var. Onshore Yuan, Offshore Yuan. İkisi de ayrı ayrı trade edilebiliyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Asın Türk bayraklarını asın...USD/TL yi 5.40 ta tutuyoruz...Yumruğu vurduk düşmanlara...Bu bir zaferdir...Gücümüzü görsünler eşşolular...
    Ver mehteri verrrrrrrr...

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Türkiyede çözüm aşağı yukarı değişmez.

Ekonomi yönetiminin başına sana borç verenlerin güveneceği birini geçireceksin
    veya
    yabancılardan para istemeyeceksin. Gönül isterdiki para ihtiyacımız olmasın

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ben bundan sonra yabancılardan para istemeyerek oluşturulacak bir ekonomik sistemin her ne koşulda olursa olsun ve ne kadar acı çekilirse çekilsin Türkiye için daha yararlı olacağına inanıyorum.

Cari fazla , mali disiplin ve sıkı para politikası. Bunları uygularken sistem küçülse dahi o senin öz küçülmen. Yani gerçeğin ta kendisi. Ve gerçek bir döngüde ilerlersen ileri vadedeki düzelme de kalıcı olacaktır.

Küçülmen ,daralman gerçek ekonomik potansiyelin ile uyumlu olsun ve bu noktadan yüksel, kimseye de muhtaç kalma.

Bunun dışındakiler çözüm değil sadece bunu ülkeye çözüm diye dayatanların çıkarına olan bir durum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. 5.30 u tekrar gorecek mi sizce arkadaslar?

7.  Alıntı Originally Posted by feveran99 Yazıyı Oku
    5.30 u tekrar gorecek mi sizce arkadaslar?
    cuma öğlenden sonra gel
    yatırım tavsiye değil

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben bundan sonra yabancılardan para istemeyerek oluşturulacak bir ekonomik sistemin her ne koşulda olursa olsun ve ne kadar acı çekilirse çekilsin Türkiye için daha yararlı olacağına inanıyorum.

Cari fazla , mali disiplin ve sıkı para politikası. Bunları uygularken sistem küçülse dahi o senin öz küçülmen. Yani gerçeğin ta kendisi. Ve gerçek bir döngüde ilerlersen ileri vadedeki düzelme de kalıcı olacaktır.

Küçülmen ,daralman gerçek ekonomik potansiyelin ile uyumlu olsun ve bu noktadan yüksel, kimseye de muhtaç kalma.

Bunun dışındakiler çözüm değil sadece bunu ülkeye çözüm diye dayatanların çıkarına olan bir durum.
    Ben hala bu ülkenin gençlerinin bunu yapabilecek kabiliyette olduğuna inanıyorum. Ama bizim gibi kuralsızlığı kural belirleyen orta yaşlılar ve yaşlıların kabulleneceğini düşünmüyorum.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Sayfa 609/1000 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •