Sayfa 184/549 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

1.  Alıntı Originally Posted by 01h Yazıyı Oku
    Buralardan mal servis ediliyorsa hedeflerinde yine 0.6x lar var herhalde.

Goruntu oyle dostum me yazikki

2. bu kadar keriz.yatirimci varken servis etsinler tabii ki ancak sanmiyorum kim alir bu kokusmusu

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

3.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    bu kadar keriz.yatirimci varken servis etsinler tabii ki ancak sanmiyorum kim alir bu kokusmusu

Benim anlamadigim nokta, cogu kisinin otelin acilma haberi icin pozisyon acmasi!!
    Ve o pozisyonlar, 76-85 araligindan acildi !!

4.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Benim anlamadigim nokta, cogu kisinin otelin acilma haberi icin pozisyon acmasi!!
    Ve o pozisyonlar, 76-85 araligindan acildi !!

Kulislerden duydugum fisiltilar hic hos degil !!
    Mulklerin yarisi satilmis, para sirketin kasasina degil, gazoza hap katanin yastik altina gitmis.
    50 milyon dolarcik...

5.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Kulislerden duydugum fisiltilar hic hos degil !!
    Mulklerin yarisi satilmis, para sirketin kasasina degil, gazoza hap katanin yastik altina gitmis.
    50 milyon dolarcik...
    Bildirimde bulunmadan satamaz veya devredemez diye biliyorum halka acik sirketlerde zaten kredi var ustunde satamaz yani.......

6. Sn. gentelman şu ana kadar olan tektu ve iheva alm-satımıı paylaşabilir misiniz?
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 184/549 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •