CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Bir tane vatanını, bayrağını seven AKP seçmeni de çıkıp, evet ben AKP ye oy veriyorum ama Tank palet in 25 yıllığına devri benim de kanima dokunuyor desin ben de AKP ne oy vereceğim. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.
Her seçimden sonra iyi oluyor zaten.
İstikrar bu işte.
Dolar 1,20 den 5,34 e gelir
Bu seçimden sonrada yapısal adımlar atacağız.
İstanbul da yatay mimariye geçeceğiz.
Kanal yapıp yeşili artıracağız. daha önceden yaptığımız gökdelenleri yıkacağız oraya yeşil alan yanı evler yapacağız villa tipi ve fakir fukaraya dağıtacağız tabiki öncelik süriyelilerde.
Atmaaa
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
"Diğer partilere oy verenlere 'terörist' demedim"
Muhatabı olarak kesinlikle ne bir HDP ne diğer partilere, CHP, sözde İyi parti olsun... Bunlara yönelik değildir, yönetici kadrolarına yönelik bir ifadedir. Bu partilere oy verenlere terörist diyecek kadar vicdansız değilim. Siyasette benim 40 yıllık deneyimim bunu kabul etmez. (Akşener'e) Dava açtım, sadece onunla bırakmayacağım, arkadaşlarım üzerinde çalışıyor, cezai süreci gerekiyorsa ceza davası da açacağım. Vatandaşlarıma özellikle terörist deme noktasına beni taşıyan anlayışa hukuk devleti içerisindeki hakkım neyse ararım. CHP için aynı geçerli. HDP için de aynı şey geçerli. Oy verenlerden çok, yönetici kadrolarına diyorum.
Yer İmleri