Sayfa 665/1000 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Euro fiyatı yüksekse eğer elinde euro olanlar dolara geçse daha mantıklı değil mi, hem kur yükselirse kazanır hem de olay euro normal fiyatına düşerse yine kazanır, çifte kavrulmuş olmaz mı? Tabi bankalar önlemini almıştır, abritraj makası açılmış olabilir.

90 bin civari bi yerden acar bist..
    viop 30 da yedirmiyorlar zaten gidip aciga sattirmiyorlar tahminimce veya millet korkmus short olamiyor..
    bedavaya dolar verip yabanciya cikis sagliyorsa bu mb , yatacak yeri yok..ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

euro ve sterlini yanlis gostrriyor blomberg tv , sebep nedir bilen var mi.?
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

4.  Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    Bir kaç gün önce, Sayın Gundwane ile beraber, oyun teorisine ve iki bacaklı pozisyonlara dayalı bir senaryo üzerinde düşünüyordunuz. Bana da çok ilginç gelmişti. Vaz mı geçtiniz? Eğer doğru hatırlıyorsam, şöyle bir senaryo idi: Lirayı şortlayınca, Türk yetkililerin, geçen Ağustos'ta yaptıkları gibi, TL arzını kısacağını öngörüp, pozisyonun öbür bacağı olarak borsayı şortlamış olabilirler, sonra da ellerindeki borsa kağıtlarını satıp borsadan çıkabilirler. İlaveten, sattıkları lira bazlı enstrümanlarla ucuza döviz alabiliyorlar, çünkü karşı tarafta kamu bankaları döviz satışı yapıyor... Herhangi bir veriye dayanarak konuşmuyorum ama bana çok ilginç gelmişti... Buna bir iki ilave de ben yapabilirim: Bahsi geçen üç kurum, kendi hesapları için değil de, müşteri adına işlem yapıyor olabilirler - hatta belki de, çok uçuk bir ihtimal olarak, tek bir müşteri, üç ayrı aracı kurum üzerinden işlem yapıyor bile olabilir! Dahası, seçim sonrasında IMF'li veya IMF'siz bir kemer sıkma programına geçileceği ve programın ana maddeleri hakkında içeriden bilgiye de sahip olabilirler - bu programın öngördüğü bir kur seviyesi varsa, nihai hesaplarını buna göre düşünmüş olabilirler... Bilemiyorum? Stop loss'tan daha karışık bir oyun planını da göz ardı etmemek, iyi bir fikir olabilir mi, diye bir soru akla geliyor?
    Ters pozisyona yatma, düşük swap faizine güvenip stop loss koymama olasılıklarının yanında %1850 ile işlem yapma inatlarının altında bir tane olasılık daha var.

Büyük para sahiplerinin ellerine kamuoyuna çok açıklanmayan daha dar bir banda inmiş seçim anket sonuçları gelmiş olabilir. Seçimlere çok kısa bir süre kaldığı için bu sürede ellerindeki anket sonucunun istatistiki olarak çok sapmayacağını öngördükleri için de pozisyon taşımakta inat ediyor olabilirler.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5. Geceleri gr/altın 224 sabah acılısta 229.
    Nasıl bir iş nasıl bir oyun bu.
    Alım yaptırmadan oynuyor herifler.

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ters pozisyona yatma, düşük swap faizine güvenip stop loss koymama olasılıklarının yanında %1850 ile işlem yapma inatlarının altında bir tane olasılık daha var.

Büyük para sahiplerinin ellerine kamuoyuna çok açıklanmayan daha dar bir banda inmiş seçim anket sonuçları gelmiş olabilir. Seçimlere çok kısa bir süre kaldığı için bu sürede ellerindeki anket sonucunun istatistiki olarak çok sapmayacağını öngördükleri için de pozisyon taşımakta inat ediyor olabilirler.
    Sn. Rxpu,
    Yazılarınızı, öngörülerinizi beğeni ile okuyorum.Teşekkürler.

7.  Alıntı Originally Posted by feveran99 Yazıyı Oku
    Sn. Rxpu,
    Yazılarınızı, öngörülerinizi beğeni ile okuyorum.Teşekkürler.
    Eyvallah .
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by ozim Yazıyı Oku
    Geceleri gr/altın 224 sabah acılısta 229.
    Nasıl bir iş nasıl bir oyun bu.
    Alım yaptırmadan oynuyor herifler.
    Arkadaşlar Kuveytturk ü öneririm. Dun gece 225,8 den gram altın aldım saat 23,30 da. Makas 3,5 tl idi. Gerçek gram altın fiyatı da o esnada 224,7 idi. (1,1 tl fark) Bence oldukça iyi. Tavsiye ederim. Gece boyu bu şekilde faydalanabilirsiniz.

gün içi ise makas dolarda 4,6 kuruş, gr altında 2,2 tl

Sayfa 665/1000 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •