Artan

35,22 9.99 18:10
52,75 9.99 18:10
9,81 9.98 18:10
13,44 9.98 18:10
451,75 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

14,80 -9.98 18:10
356,50 -9.97 18:10
100,40 -9.96 18:10
6,15 -9.96 18:10
57,95 -9.95 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.874.570.551,80 18:10
10.151.848.618,00 18:10
8.690.991.652,40 18:10
8.490.855.663,25 18:10
7.109.393.382,54 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7985 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,964
     Alıntı Originally Posted by furkankilic Yazıyı Oku
    çok beklersiniz, özellikle istanbul anadolu da chp li belediyelerin rezil yönetimini biliyoruz. Başta Ataşehir,maltepe,kadıköy olmak üzere. Ben ataşehirdeyim 10 senedir 1 kere kaldırım değişti başka hiçbir şey görmedim. Başkanın çöpünüzü topluyoruz diye millete fırça attığı video youtube da var. Böyle vizyon mu olur ? Bu belediyeler akp de olsaydı, imamoğlu nu bir adım önde görürdüm. 2002 den sonraki en heyecanlı seçim olacak. Sonuçları kararsız seçmen belirleyecek gibi duruyor.
    akpli belediyelerin olduğu yerlerde ne oluyor sanıyorsunuz. esenler, bağcılar,güngören,bayrampaşa, gop vb yerler bütün kış kömür vbdumanı kokuyor, sabahları pencere açılmıyor evi havalandırmak için. Güya bütün İstanbula doğalgaz getirdiler. Millet doğalgaz pahalı diye soba kurmuş ne geçirirse eline onu yakıyor, dışarda nefes alınmıyor. Uzun vadede sağlık açısından çok kötü sonuçları olacak hepimiz için.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    akpli belediyelerin olduğu yerlerde ne oluyor sanıyorsunuz. esenler, bağcılar,güngören,bayrampaşa, gop vb yerler bütün kış kömür vbdumanı kokuyor, sabahları pencere açılmıyor evi havalandırmak için. Güya bütün İstanbula doğalgaz getirdiler. Millet doğalgaz pahalı diye soba kurmuş ne geçirirse eline onu yakıyor, dışarda nefes alınmıyor. Uzun vadede sağlık açısından çok kötü sonuçları olacak hepimiz için.
    CUMHUR biribirini kesiyor, tüfekle kovalıyor yav o ilçelerde,semtlerde...Yaşanır mı oralarda...nerde var dışarlıklılar hep oralarda...

3. Burgan WEB de de sıkıntı yok.
    Axess kredi kartına 169 tl ücret yansıtmış,2 kez itiraz ettim ,sonuç olumsuz.Kart aidat kesintisini alabilen var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by BOZDOĞAN Yazıyı Oku
    Burgan WEB de de sıkıntı yok.
    Axess kredi kartına 169 tl ücret yansıtmış,2 kez itiraz ettim ,sonuç olumsuz.Kart aidat kesintisini alabilen var mı?
    harcama sözü verin...bonus ta ve world te işe yarıyor...

5.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    harcama sözü verin...bonus ta ve world te işe yarıyor...
    Maximum ve vakıfworld sorgusuz iade etti ama axess sorun çıkarıyor yine.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Kartal 10 senede sadece heykeller yapıldı. Kartal'ın parası ile Nevşehir'de Otel yapıldı. Belediyeyi daha da borçlu hale getirdi. 10 yıldır slogan belediyeciligi yapılıyor. Heykel sempozyumu yapılır her sene başkanın sağolsun kızı da heykeltras olduğu için ilgilenir!!!Koca eski belediye binasını yenisini AKP yaptığı için taşınmadilar. Yeni belediye binası yaptılar.Kartalsporu bitirdiler Kartal Belediyespor kurarak. Bal ligi mi amatör kümede mi nerde bilinmiyor.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •