Sayfa 193/367 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon
Arama sonucu : 2929 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: BRKO - Birko Birleşik Koyunlulular Mensucat

Alıntı Originally Posted by serkankacar1980 Yazıyı Oku
    Evet haber geldi. yanlış anlamadı isem arsayı imardan çıkarmadan yok pahasına satacaklar.
    tamamı değil kardeş ayrıca değerleme yapılıncaya kadar imar durumuda netleşir.sıkıntı yk.

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    tamamı değil kardeş ayrıca değerleme yapılıncaya kadar imar durumuda netleşir.sıkıntı yk.
    Piyasa da sallamadı zaten.24-25 eşleşme

Arada tabana satış yazıp iptal ediyorum. Deli oluyordur oç ama olacak o kadar. Hep sen mi iptal yapacaksın

3. Satılacak arsa 116.000 m2.M2 si 1000 tl civarındadır diye düşünüyorum tahmin ediyorum az çok biliyorum.Hadi bu ****ler art niyetli , cibilliyetsiz , ******** ****** çocuğu olduğunu farzetsek ki öyleler En ucuz verseler 600 TL’den verirler.Bu da 65-70 milyon eder en kötü en ucuz ederiyle.Bu da bilançodaki görünen bütün borçları sıfırladığı gibi iş yapacak para da kalır. Çapsız babası belli olmayanların bence 2 yıl içerisinde gönderdiği en iyi en makul olabilir bi hikaye gibi görünüyor. Bu arada oralarda bu tip arsa fiyatları kaç para m2 si bilen bi müslüman yazsın lütfen.

4. Şirketin fiyatı şirketin yönetiminin namusudur. Bu ****ler hissenin fiyatını 24 kuruşa indirilmesine müsade ediyorlar. Yani şirketi ******iyorlar.Bundan zevk alıyorlar demekki niye çünkü bunlar ****** çocuğu.kendini ******erek para kazanıyorlar.Bu parayı da maaş olarak şirketten başarılı yönettiği için alıp bu ******** parayı çoluğuna çocuğuna yedirebiliyorlar.Niye ar damarları olmadığı için.Bre zındıklar bre ********ler kaç tane çapsız utanmadan şirketten para alıyorsunuz.Bu paralar ahlı para, kanlı para.Bu hiç ettiğiniz şirketten aldığınız paraları inşallah en sevdiklerinize hastanelerde harcamayı Allah nasip etsin.Başka ne denebilir size bilmiyorum. Şu Cuma günü Allah sizi bildiği gibi yapsın.

5. İsteseler operasyonel leasing yaparlardı..
    Yani aktifteki binaları leasing şirketine sat-geri kirala yoluna giderlerdi.

Bu yola gitmiyorlar bilerek, asıl emelleri şirketi düze çıkarmak değil bence, arsalara çökmek..
    Çok sıkıştık diyerek önce hisse oranlarını artırdılar, şimdi çok sıkıştık diyerek 50 senelik arsaları, milletin gözünün içine baka baka imarını bile çıkarmadan hiç edecekler...

Biz sanki bilmiyoruz o imarlar nasıl çıkıyor..

Bu yönetici denen tiplere güvenmek yanlış işmiş, 2 yılın sonunda bunu iyice anlamış olduk.
    Alayının Allah belasını versin şu mübarek günde saatte bana bu bedduayı ettirdiler sonunda.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ve tüm ilgili maddeleri kapsamında yatırım danışmanlığı olarak değerlendirilemez. Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6. 1 yıldır bu hisseyle duydugum en güzel karar ..geçen yıl yazmiştım şu arsayı kısmi satın alanla ortaklık yapın diye..jeton geç düştü ..30 milyon luk şirketsin..yaptıgın 2 bedellide kucagında kaldı daha ne beklersinki .. arazinin tamamını olmasada 100 milyonluk kısmını sat şirketini güçlendir göz altından da çık. gyo da ol . mantıklı olan bu ..tabi bu karar teklifi investrade portvöy yönetimi aldırmiş olabilir geçen hafta önümüzdeki iş ve işlemlerle ilgili tam yetki verilmişti ..inşallah kısa sürede sonuçlanır ..ytd

7. Onlar arsaları bildiklerine satıp, sonradan imar geçirip istediklerini yaparlar gibi geliyor, danışıklı dövüş yaparlar YTD

8.  Alıntı Originally Posted by KOYUNLU Yazıyı Oku
    Onlar arsaları bildiklerine satıp, sonradan imar geçirip istediklerini yaparlar gibi geliyor, danışıklı dövüş yaparlar YTD
    her ne olursa olsun illa bi anlaşma vardır ..araziyi tamamen satmazlar zaten ..akabinde ortaklık gündeme gelir alıcıyla ..şimdi bu süreçte ben olsam şirketin hisse deyerini nominal deyerine yaklaştırmak olurdu ..batık diye araziye üç kuruş teklif eder bizim ülke insanı ...incelediginde şirketin ekonomik profilini Sürekli oluşan zarar nedeniyle mali yapı zayıflarken birikmiş geçmiş yıl zarar toplamı da 115,2 milyon TLye yükseldi. Her ne kadar özsermayesi eksiye düşmemiş olsa da sermayesinin altında bulunması ciddi bi durum ...ytd

Sayfa 193/367 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •