Sayfa 237/748 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

3 milyon ton ihracat.....
    Malın çoğu gidiyor yurtdışına..... diye anlıyorum.

Eğer kanal istanbul da 2019 yılında inşaata başlarsa marmara bölgesinde ekstra bir talep de oluşabilir.

Tabii kârlılık farklı bir şey.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

2. 500 milyon kar etse ne.. ZİHNİYETLERİ BOZUK İ... LERİN. şu fiyattan neden bir tanesi bile hisse alımı yapmıyor. Sahip çıksana hisse e. Sonra yönetim gideri, huzur hakkı... Huzurunuz kaçar inş.

3. 3-5yıl sonra değerlenecek dersen bu günler fırsat tabi de!! Bu yhdler kuruş koklatmaz..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    ADAM BAĞIRA BAĞIRA KURUMSAL yatırım ilklerine bağlı değiliz diyor demek ki mal istiyorlar
    bizden senden değil ortakların malları paylaşmaları lazim

ihracat için cicili bibili biraz pazarlamacılar girsin şirkete
    birde sağı solu biraz temizlesinler çok pisti limanı beğenmedim
    hazır piyasa değeri 180 milyon usdlere düşmüşken satın gidin şirketi diyesimiz vardı toplantıda da ok kalabalıktı diyemedik

birde bunun 20 katı piyasa değerli şirketin genel kurulları bu kadar nizama uyularak yapılmıyor
    bunda heralde biri fena haşlamış zamanında ankaradan biri gelip yönetiyormuş ilginç vesselam.

Teyfik Bilgin On numara bir adam yalnız.

o olmasa işimde olmazdı benim şahsen.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

5. Google da bir torba gri çimento 28 lira (50 kg) bir torba beyaz çimento 60 lira yazıyor. O zaman kabaca hesaplarsak 20 torba bir ton çimento 20x28:560 lira, 3,1 milyon ton çimento: 3,100,000x560:1,76 milyar, %10 kar bıraksa 176 milyon kar demek, iç piyasaya hiç mal vermese, diğer kira gelirleri ve Ünye temettüsü hariç, nasıl hesap 😀

6. Sayın kentuf gözlemlerini z için tşkkrler.
    Teyfik 10 numara olsa ne yazar. Diyeceksin ki olmazsa daha beter olur VS. Olsun. Bundan daha kötü rakamlar 2008 krizinde görülmedi galiba.evet patronlar belki hisse alım derdindelerdir kendi aralarında da. Kim kimle didişiyor. Hadi öyle diyelim. TARAFLAR NEDEN ŞU DÖNEMDE HİSSE ALIMI YAPIP BİLDİRMİYORLAR..en azından benim duruşum bu demek için göstermelik de olsa alım yapmazlar mı.. Şimdilik fazla tepişmek mi istemiyorlar..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    hocam şimdilik benim fiyat ile işim yok.
    izliyoruz şirket ucuz
    kendileri de işi biliyor
    ha mal bir kişide olmuş ha 50 kişide fark etmez
    her malın bedeli var
    şirket doğru yolda olduktan sonra sıkıntı yok

zaten herşey güzel olsa ne işi var bu piyasa değerlerinde.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

8. İç piyasaya perakende satış fiyatı ile yurtdışına toptan ihraç fiyatı arasında ciddi fark olması lazım. En azından KDV ve perakendecinin kar marjından kaynaklanan fark var. 3.1 milyon ton kaç alıcı tarafından yüzde kaç iskonto ile alınıyor orası da ayrı.

Sayfa 237/748 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •